Az átlátszó TV már nem legenda

2016. január 11. 06:30

A Panasonic új megoldásával a beépített szekrény üvegpolcából is TV-t varázsolhatunk végre a rokonok és a szomszédok nagy meglepetésére.

2016. január 11. 06:30
Nicole Lee

Tévékből ugyan a CES 2016-on a 4K és 8K volt és a hajlított a divat, de a feltekerhető kijelző után a legeredetibb a Panasonic üvegvitrinbe építhető átlátszó TV-je volt vélhetőleg. A trükk benne az, hogy egy üvegfelületre vetíti a képet az elektronika, ami az alsó és a felső perembe van elrejtve tulajdonképpen, ezért tűnik úgy, mintha csak egy üvegajtó lenne. Hogy ne csak ennyit tudjon még engedelmeskedik a gesztusvezérlésnek is, tehát nem kell távirányítóval sem vacakolni. Csak be kell neki inteni és máris vagy TV vagy átlátszó vitrin módba kapcsol. Egy probléma van vele, a mostani beépített szekrények üveges részei nem olyan nagyok, mint a divatban lévő brutális képernyőjű tévék sajnos. Mindenesetre így végre egy lakótelepi lakás is CES-kompatibilis lehet a rokonok és szomszédok nagy örömére. Ha ezt Kádár látta volna! 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!