IVSZ-MTA konferencia: a digitalizáció hatása az élettudományokra

2016. június 01. 10:00

A június 2-án sorra kerülő konferencia a digitalizáció élettudományokra gyakorolt hatását és a következményeket vizsgálja.

2016. június 01. 10:00

Az élet minden területét átható digitalizáció teljesen felforgatja a hagyományos modelleket. Az IVSZ-MTA június 2-án, az MTA székház dísztermében, 9 és 14 óra között sorra kerülő közös konferenciája szó szerint az életre, élettudományokra gyakorolt hatását vizsgálja, és az egészségügyön, biológián, képalkotáson, ökológián, agrártudományokon, valamint a genetikán keresztül mutatja be a permanens digitális forradalmat.

Hogyan hatnak a közösségi szolgáltatások, mobilitás, a hálózat, a big data, a felhőszolgáltatások, a robotika, az új szoftverek, 3D nyomtatás, drónok és szenzortechnológiák a táplálkozás, az egészség, a szaporodás, mezőgazdaság és egészségügy jelenére, jövőjére?

A három téma (digitalizáció az egészségügyben, agrárinformatika, digitális biológia) köré rendezett előadásokon mindhárom terület kiemelkedő piaci és akadémiai szakértőik mutatják be a digitális tudomány nemzetközi és hazai jelenét, lehetőségeket és teendőket.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!