Szexi Cyborg legújabb LED-szoknyája

2016. augusztus 12. 14:30

Az underground 3D nyomtatóközösségek egyik kedvence, a kínai Szexi Cyborg új high-tech ruhadarabbal állt elő.

2016. augusztus 12. 14:30

Bő egy éve tűnt fel és emelkedett kultstátuszba a 3D nyomtatással foglalkozó maker-közösségekben Szexi Cyborg, egy senzseni egyetemista lány. Meghökkentő ruháival, printelt kiegészítőivel hamar magára vonta a figyelmet. Tervezett már világítószoknyát, hacker készlettel felszerelt magas sarkú cipőt, csuklótartót és övcsat-kontrollert nanoméretű drónokhoz.

Legújabb munkája a LED-ekkel kivilágított tükörcsempékkel borított Végtelen Szoknya Arduinoval működik. A tükörcsempék újrakonfigurálható rugalmas mátrixot alkotnak. A nyomtatott darab geek-megjelenésre hajtó hölgyeknek és persze partikra ajánlott. Makerek előnyben: fájlok és használati utasítás a 3D modellek legnagyobb ingyenes online platformjáról, a Thingiverse-ről tölthetők le.
 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
felcsúti
2016. augusztus 14. 15:32
frivol Szoknya nélkül neked is állna
2016. augusztus 14. 14:53
"Szerintem az a szoknya jobban állna rajta kütyü nélkül..." Szerintem meg szoknya nélkül még jobban állna neki, és nem folytatom,...
lilla
2016. augusztus 14. 03:03
[x]
adam
2016. augusztus 14. 03:02
Szerintem az a szoknya jobban állna rajta kütyü nélkül...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!