Kiderült: ezért térhetett haza a héten Szoboszlai Dominik!

2024. február 07. 10:07

A Nemzeti Sport arról értesült, hogy egy osztrák specialista Telkiben vizsgálta meg a válogatott középpályását.

2024. február 07. 10:07

Vasárnap a Liverpool Szoboszlai Dominik nélkül veszítette el 3-1-re az Arsenal elleni rangadót. Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: miután a magyar klasszis remekelt a Chelsea elleni mérkőzésen és többek között egy fejes góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt, kiderült: tovább vizsgálják Szoboszlai sérülését, ezért nem utazhatott az Arsenal elleni mérkőzésre.

„Dominik ugyanott, vagy nagyjából hasonló területen érzett valamit, ahol korábban megsérült. Nem volt játékban, majd a meccs után kissé érezte, úgyhogy megnéztük és nem volt esély, hogy részt vegyen ezen a meccsen.

Nem vállalhatunk semmilyen kockázatot. Meg kell várnunk a további vizsgálatokat, de egyértelmű volt, hogy most nem játszhat”

– árulta el az Arsenal elleni meccs előtt a Sky Sportsnak Jürgen Klopp.

A Nemzeti Sport arról írt szerdán, hogy a héten hazatért Szoboszlai Dominik, hogy egy osztrák specialista Telkiben vizsgálja meg.

A lap úgy értesült, hogy az osztrák specialista, Franz Leberbauer vizsgálta meg őt.

A szakember egyébként már korábban is kezelte őt, viszont ő sem találta meg a fájdalom okát, így egyelőre nem tudni, Szoboszlainak pontosan mennyit kell kihagynia, de már visszautazott Liverpoolba, hogy ott folytassa a rehabilitációt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: PAUL ELLIS / AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antallmiki
2024. február 07. 11:29
😂😂😂😂😂😂 Ezek az ótvar szr képek amiket beraktok a Szoboszlói Domingóról... 😂😂😂😂😂😂 Mindegyik képen szenved, van valami baja. 😂😂😂😂😂😂 Én már rájöttem, ti direkt alázni akarjátok Domingót. Ezen a képen mit csinál ez a balfasz? 😂😂😂😂😂😂
masikhozzaszolo
2024. február 07. 11:11
Szoboszlai Dominik reggel felkelt. Szoboszlai Dominik megvette a Mandiner harmadát. A címlapokat szinte mind. Esetleg valami egy gépészmérnökről, technikusról, asztalosról, gázszerelőről? Ja, ilyenek nincsenek. Egye fene, lehet izrealita is.
Szutykok
2024. február 07. 10:33
A gyimesi nácik tovább szopizzák a Domicicát, ma büfizett már a kiskedvenc, hiányolom a napi eseményt:D
Gullwing
2024. február 07. 10:16
Az angol tudásokra már ezt sem lehet bízni...🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!