Elhalasztják Szoboszlai Dominik közönségtalálkozóját

2024. május 14. 12:10

A cél a zavartalan Eb-felkészülés.

2024. május 14. 12:10
null

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

A zavartalan Eb-felkészülés miatt elhalasztják a Szoboszlai Live Show-t, az eredetileg május 30-ra szervezett közönségtalálkózót – olvasható az m4sport.hu-n. A szervezők egyeztettek a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjával, a játékosokkal és Marco Rossival, ennek eredményeként született meg a döntés. Az eseményt előreláthatólag 2025 nyarán tervezik bepótolni. 

„Dominik szívügyeként tekint a válogatottra és a magyar szurkolókra, ezért a partnereinkkel közösen egy különleges élménnyel szerettük volna megajándékozni a drukkereket a közelgő Európa-bajnokság előtt, egy a hazánkban és a régióban egyaránt egyedülálló rendezvény életre hívásával” mondta Esterházy Mátyás, a szervezők képviseletében. 

„Közeledve az esemény dátumához, május 30-ához azonban úgy éreztük, hogy a legfelelősebb döntést akkor hozzuk meg, ha elnapoljuk az eseményt annak érdekében, hogy az eredeti terveknek megfelelő nívójú produkcióval kedveskedhessünk a szurkolóknak. Szeretném kiemelni, hogy továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egy feledhetetlen, egyedi formátumú közönségtalálkozót hozzunk létre mindazok számára, akik nagy odaadással támogatják a magyar válogatottat, így az esemény várhatóan új időpontban, 2025 nyarán kerül majd megrendezésre, ezáltal is segítve a válogatott teljesen zavartalan, idei Eb-felkészülését” – tette hozzá Esterházy. 

A jegyek árát a szervezők automatikusan visszatérítik, melyről a vásárlók emailben kapnak értesítést.  

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­e­­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­­ ­­p­­u­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
oberennsinnen49
2024. május 14. 14:07
Ha a menedzsere nem szólt neki, hogy fogja vissza magát, kevesebb közösségi média, több odafigyelés arra, amiből él, akkor bizony az Esterházy Mátyás is benne van Szoboszlai idei mélyrepülésében. De ezeket távolról csak találgatni lehet, mindenesetre kiszorította a Liverpoolból egy fiatal, eddig nem jegyzett brit, Harvey Elliot.
oberennsinnen49
2024. május 14. 14:04
Dominik - talán túlságosan naiv volt, mindenesetre az ártatlannak szánt celebeskedésével és az átgondolatlan játékfelfogásának erőltetésével nehéz helyzetbe hozta magát. Szó szerint. Ilyen bonyolultan bénító állapotban még a hosszú sérülése alatt sem volt, illetve lehetett... A mi kirakatfutballunknak nagy tragédia lenne, ha Szoboszlai pályafutása megtört volna, illetve ha megtörne. 50-50% erre az esély. Szurkolok neki, hogy vegye az életet és a magatartást komolyan. De ez nem csak elhatározás kérdése, ezt érezni kell.
stormy
2024. május 14. 13:46
mi lenne ha akkor lenne cikk rola ha kiérdemli?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!