Luka Modricnak nem számít a pénz: kosarat adott a szaúdiaknak

2024. május 21. 17:23

A Real Madrid korosodó, a kezdőcsapatból kiszorult sztárja kosarat adott a szaúdiaknak. A 38 éves labdarúgó inkább a hosszabbítással és a közelgő Eb-vel van elfoglalva, ami az ötödik kontinensviadala lesz.

2024. május 21. 17:23
null

Nyitókép:  Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Mindent megnyert már a Real Madriddal Luka Modric, spanyol bajnokságot, Bajnokok Ligáját, Szuperkupát, klub-vb-t. Olyan nagyon már nem kellene miért hajtania, ám ő mégsem akar még visszavonulni, sőt, a királyi klubot sem akarja elhagyni, pedig a szerződése június 30-án lejár. A horvát aranylabdást hívták is Szaúd-Arábiába, ahol már több korábbi klasszis, sőt, volt realos csapattársa is futballozik, mint Cristiano Ronaldo vagy Karim Benzema. Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano a közösségi oldalán írta meg, hogy a közelmúltban Modric két mesés szaúdi ajánlatot is elutasított, mert nála továbbra sem az anyagiakon múlik, hogy hol futballozik.

A középpályás maradni akar Madridban, és ezért sok mindenről hajlandó lemondani. Valószínűleg már csupán epizódszerep jut neki a lila-fehéreknél, leginkább csereként számít rá majd az edző. Ám őt ez nem zavarja, és az eltökéltségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 

elfogadta a fizetésének jelentős csökkentését. Ez pedig már a Real Madrid számára is vonzó.

A történethez tartozik, hogy kezdetben szó sem volt arról, hogy egy évvel megtoldják a Modric kötött megállapodást, de többszöri egyeztetés után a két fél nagyon közel került a megegyezéshez. Nyilván ebben az is segített, hogy Carlo Ancelotti vezetőedző a maradása mellett kardoskodott. A futball-espana információi szerint a horvát irányító szerződése elkészült, s most már valóban csak a két fél aláírása hiányzik róla.

A Reallal az idén is spanyol bajnok horvát klasszis 2012-ben érkezett a Tottenhamtől, azóta 532 meccsen lépett pályára és 24 trófeát gyűjtött a madridiakkal. Ehhez még jöhet egy-egy, hiszen a Borussia Dortmund elleni játszanak Bajnokok Ligája-döntőt jövő szombaton a Wembley-ben. No, és utána következik Luka Modricnak a közelgő németországi Európa-bajnokság, amely már az ötödik kontinenstornája lesz.

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. május 21. 18:55
Nem egy tilitoli bohóc szoboszlai az biztos. :DDD
grün
2024. május 21. 17:33
még egy bl trófea kijár neki, megérdemli...
reepcze
2024. május 21. 17:32
Becsülöm a csávót!
Gullwing
2024. május 21. 17:28
Hát van az a szín ami alá már nem megy .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!