Jelentkezz őssejt-donornak!

2011. október 26. 16:21

Ha teheted, Te is jelentkezz őssejt-donornak!

2011. október 26. 16:21
Monostori András

Nagyon fontos felhívással, kéréssel fordulok Hozzátok!

Kati - 26 éves, a Mountex Adventure lelkes tanfolyamosa, vidám természetű sziklamászó, a párom – egy rutin vérvétel kapcsán, teljesen váratlanul szembesült a ténnyel: súlyos beteg. Akut leukémiát diagnosztizáltak nála! Kati hetek óta kórházban van, és elkerülhetetlenül csontvelő-átültetésre szorul. Kevesen tudjuk, hogy ehhez csontvelő-, pontosabban őssejt-donorra van szükség. Tőlünk nyugatabbra ezrek jelentkeznek donornak, míg mi ebben is gyerekcipőben járunk. Arra, hogy valakinek ideális donorsejteket találjanak, kb. 1:10.000 az esély. De lehet, hogy épp Te vagy az, aki biztosíthatod Kati számára a gyógyulást jelentő sejteket! Fontos: maga az őssejt-adás egy kb. 3 órás, véradás-szerű – tehát max. minimális kellemetlenséggel járó – művelet, amire csak akkor kerül sor, ha Te vagy a sors kegyeltje, aki életet menthet! Kati betegsége sajnos nagyon gyors lefolyású, ezért mielőbb segítségre van szüksége! Ezért kérlek, ha teheted, Te is jelentkezz őssejt-donornak! Minden donorlistára került nagylelkű őssejt-adakozó vendégem az egyik általa választott tanfolyamomra. Mindenki, aki valóban donorrá válik, vendégem az összes tanfolyamomra!

Köszönettel: Monostori András, Mountex Adventure vezető

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yrrah
2011. október 27. 09:06
Kérlek András az [email protected] címen vegyük fel egymással a kapcsolatot a további teendőkről ha még aktuális Köszönettel: Yrrah
yrrah
2011. október 27. 09:00
Kedves András! Szívesen jelentkezek donornak, rendszeres véradó vagyok. Aztán hátha én leszek aki tud segíteni...
Talon Karrde
2011. október 26. 22:42
Olvastam a feszbúkon a dologról, utána is néztem. Ha legközelebb Fehérgyarmaton járok, akkor megérdeklődöm, hogy mi a helyzet a határon innenikkel. Azt mondják, hogy jó vérem van :) adtam már, ha jól emlékszem 3x.
Ebfül
2011. október 26. 21:53
Szívből kívánom, hogy sikerüljön donort találni. Rajtam kívülálló okok miatt miatt nem áll módomban segíteni :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!