Új nap, új blog

2012. július 20. 17:37

Új tartalommal bővül a Mediapiac.com. Az általam készített vipcast.hu podcaston számtalan alkalommal jelennek meg médiával, kommunikációval kapcsolatos hangzóanyagok.

2012. július 20. 17:37
Szalay Dániel
Médiapiac

„A lényeg az, hogy korábbi online-os és rádiós tapasztalataimra építve, nagyon rég óta terveztem, hogy indítok egy olyan beszélgetős podcastot, ahol a mainstream média kereteihez képest szabadabban, műsoridő-korlátoktól és a sokszor értelmetlen médiahatósági elvárásoktól, valamint a médiatulajdonosoktól való kiszolgáltatottságtól mentesen, olyan emberekkel, olyan témákról és olyan keretek nélkül beszélgethessek, akik/amelyek érdesek lehetnek, mégis keveset vagy egyáltalán nem szerepelnek a fősodratú médiában.

Tervem mégis sokáig csak az »íróasztal fiók mélyén«, csak a fejemben volt.

Mígnem 2009-ben, amikor a gazdasági válság és a hazai médiában akkoriban kibontakozó kedvezőtlen jelenségek következtében éppen a korábbinál kevesebb munkám volt, hozzáfogtam, hogy elindítsam ezt a talk jellegű podcastot, melynek egyik nagy előnye, hogy a beszélgetések lehetnek szinte bármilyen hosszúak, hiszen a hangfelvételeket nem csak a számítógép előtt ülve, de akár útközben, egy MP3 lejátszó (például iPod) segítségével például a metrón, a vonaton vagy egy repülőúton is meg lehet hallgatni. 2009 szeptembere óta több tucat interjúm jelent már meg itt, a visszajelzések pedig egyértelműen pozitívak, a »hallgatók« bíztattak. Sokszor volt alkalmam különleges emberekkel beszélgetni, például MALÉV pilótával, tőzsdei elemzővel, színésszel... És sok olyan beszélgetés is készült, készül, ami bizony kapcsolódik a média vagy a reklám világához is.

Így hát szinte adta magát, hogy a Médiapiac kiadójával nyissunk egy új kaput a podcastra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!