Magyarország a legjobb tízben

2015. április 10. 18:22

Így lettünk az elmúlt négy évben sereghajtókból éllovasok.

2015. április 10. 18:22
Lánczi Tamás
Mozgástér blog

„Így lettünk az elmúlt négy évben sereghajtókból éllovasok.

Közel egy hónapja jelent meg a hír, amely elkerülte a magyar sajtó figyelmét: Egy amerikai kutatóintézet elkészítette a 10 befektetésre leginkább ajánlott ország rangsorát. A legjobb tízbe bekerült Magyarország is, az elemzők a kilencedik helyre rangsorolták hazánkat.

Az elemzés Magyarország jó helyezése kapcsán kiemeli a tartósan alacsony inflációt valamint a Magyar Nemzeti Bank gazdasági növekedést serkentő intézkedéseit, többek között a jegybanki kamatcsökkentést. A kutatók hangsúlyozzák Orbán Viktor miniszterelnök növekedés-párti költségvetési és pénzügypolitikáját. Mindemellett az elemzés kitér arra is, hogy a kormányzat az idei év harmadik negyedévében a bankadó mérséklését tervezi.

Az ellenzék által sulykolt rémhírekkel szemben tehát a magyar pénzügy- és gazdaságpolitika sikeres, Magyarország vonzó állam a befektetések számára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cuma
2015. április 12. 17:00
"Jöjjön vissza a kádár esetleg rákosi!Be kéne tiltani ezt a sok hülyét? Nem ,úgy is éhen döglötök remélem HASZONTALAN homokosok
vakhangya5
2015. április 11. 11:29
Te Lánczi! Tudod mikor leszünk a csúcson? Ha majd a kormány kikölcsönözi a mocskos multiknak az állami rabszolgákat közmunkásbéren. Na akkor lesz király ide befektetni! Te barom, te!
catalina9
2015. április 11. 09:49
Larsza [Hozzászóló kiszűrése] 2015. április 10. 21:42 Ebben az a legszomorúbb,hogy ezeknek az rossz hír, ami az országnak jó hír, és fordítva. Nekik az a jó hír, ami az országnak rossz." "A balosoknak az lenne a legnagyobb katasztrófa, ha Magyarország gazdaságilag sikeres lenne" – állítja Jan Mainka, a Magyarországon élő német újságíró, aki szerint az unió és az IMF megpróbálják térdre kényszeríteni Magyarországot.... De sajnos olyan újságok, mint a Süddeutsche Zeitung vagy a Spiegel nem keresnek, nyilvánvalóan azért, mert nem tartozom a differenciálatlan Orbán"
catalina9
2015. április 11. 09:44
A legszebb az "..elkerülte a sajtó figyelmét.." kifejezés, mintha nem tudnánk, hogy az Ulfkottemédia hogy működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!