Orbán csendben beismerte, hogy Rogán politikailag vállalhatatlan figura

2015. szeptember 24. 13:22

Nem furcsa, hogy pont abban a Fideszben, ahol bevallottan mindenek felett álló érték a lojalitás meg egymás megvédése, az egyik alapember így vállalhatatlanozza a másikat, ha közvetetten is?

2015. szeptember 24. 13:22
Szily László
Szily László
Cink

„Mondjuk végre ki: Lázár úgy beszélt, mintha Rogán egy forró krumpli lenne. Ami szinte hátborzongató felismerés, tekintve, hogy Rogán kutyáját éppen Krumplinak hívják.

És bár Lázár egy további szóval sem magyarázta meg, hogy miért nem hajlandó tartani a hátát Rogánért, korábbi megnyilatkozásai alapán teljesen világos volt a magyarázat. Lázár attól tart, hogy akár olyan ügyekben is ki kéne így állnia a politikustársáért, amiket nem tart vállalhatónak. Vagyis minimum elképzelhetőnek tartja, hogy a Pasa Park Pasájáról kínos - nem átlagos emberi értelemben, hanem Fidesz-vezetőhöz képest is kínos - információk pattanhatnak ki bármikor.

(Ez azért is pikáns, mert ha valaki tudhat Rogán igazi ügyeiről, akkor az például éppen Lázár. Azért meg még pikánsabb, mert bár Rogánról még egy csomó fideszes is nagy eredeti tőkefelhalmozóként szokott beszélni, az is nyilvánvaló, hogy a Főnök beleegyezése vagy legalább szemhúnyása nélkül Rogán nem kavarhaná a dollárkását, ha tényleg kavarja.)

Nem furcsa, hogy pont abban a Fideszben, ahol bevallottan mindenek felett álló érték a loalitás meg egymás megvédése, az egyik alapember így vállalhatalanozza a másikat, ha közvetetten is? Egyfelől de, másfelől pont az elmúlt egy évben akadt erre példa és előfordult, hogy éppen Lázár volt a beszólós.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. szeptember 24. 23:28
van még Cink?
SigSauer
2015. szeptember 24. 23:05
Ezt csak te mondogatod, mantrázgatod itt, D'artagnan! Aztán addig mondogattad, hogy elhitted, kiposztoltad, ide meg feltették és te újra hülyét csináltál magadból. Kell ez neked? :)
PPK
2015. szeptember 24. 21:46
Nem arról volt szó, hogy megszűnik ez a szarság, amit cinknek neveznek? Magas ideje lenni! Addig sem kellene szemlézni minden nap.
Akitlosz
2015. szeptember 24. 21:45
Nem arról volt szó, hogy megszűnt a cink? Ne írogasson már a halála után ide!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!