Keresőből is telepíthető alkalmazás Androidon

2016. január 19. 12:12

A Google keresőből is enged már telepíteni alkalmazásokat a robotos mobil operációs rendszerén.

2016. január 19. 12:12
Jamie Condliffe
Gizmodo

„Az Androidos okostelefonokon már újabb kényelmi funkciót kapnak nemsokára a felhasználók. Nem kell a Play Áruházba elzarándokolni, hanem ha rákerestünk egy adott alkalmazásra, azt rögvest telepíthetjük is. Ezt a keresőben külön ikonnal is jelzik majd, ha engedélyezzük már megy is azonnal a telepítés automatikusan. A Chrome böngészőből sajnos nem megy még, csak a Google alkalmazásából. Az újítás gyakorlatilag kikerüli az eddigi közvetlen linkek használatát és egyszerűsíti a telepítés folyamatát. Jelenleg a megoldás tesztelés alatt áll és valószínű majd a böngészőből is elérhetővé válik, folyamatosan fog megjelenni a szokásos módon az Androidos felhasználók mobiljain. A cél amúgy is az, hogy sokkal egyszerűbben legyen kezelhető a Google operációs rendszere és a funkciói is átjárhatóak legyenek egymásból. 2016-ban a Google számára az első az elégedett felhasználó élmény megteremtése.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!