Az Uber már a kajaszállításban is megméretteti magát

2016. január 21. 09:15

Miközben hazánkban folyik az Uber vs. taxisok kutyakomédia, az USA-ban indul az UberEATS.

2016. január 21. 09:15
Megan Rose Dickey
TechCrunch



Az Uber egy külön céget hozott létre kajaszállításra, a legnagyobb amerikai városokban indul az új szolgáltatásuk (Los Angeles, Chicago, Austin, San Francisco, Washington D.C., Houston, Seattle, Dallas) idén márciusban.

Az alkalmazás már kész van, mind iOS és Android-ra is hozzá éppen tesztelik. Az Uber most sem cicózik, a céljuk az, hogy rendeléstől minél rövidebb idő alatt, de 1 órán belül megkapják a burkolni valót ügyfeleik. Egyébként ne bíztak semmit a véletlenre, hiszen már Toronto-ban 1 hónapig tesztelték az új ételszállító szolgáltatást, igaz ott csak ebédidőben és kizárólag ebédet szállítottak az Uber sofőrjei kísérleti jelleggel.

Azért indul a szolgáltatás a 10 nagyvárosban csak márciusban, mert most kötik a szerződéseket a partner étteremláncokkal, de már reggeli, ebéd és vacsora is szerepel az UberEATS terítékén. Nemsokára sztrájkolni fognak a pizzafutárok is Budapesten? Ami késik az nem múlik ugyanis, ragadós a példa.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. január 24. 15:46
Na, akkor készülhetnek a hagyományos kajakiszállítók sztrájkolni. A goldmanos gigamulti minden szolgáltatásra rátenyerel a világon, amit kisvállalkozók csinálnak még.
Vidėken újrakezdő
2016. január 22. 20:50
Mi soha nem fogyasztunk kaját. Vigyék csak másfelé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!