Hosszú Katinka küzdelme a korrupt maffiahatalommal

2016. november 22. 07:43

Nem véletlenül adtam ilyen címet a cikknek. Szánt szándékkal akarom állítani, hogy amit Hosszú Katinka csinál, az politika, és nem csupán az úszósportra van hatása.

2016. november 22. 07:43
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Hosszú Katinka ugyanis nem tesz mást, mint jogot követel az »uszoda népének« a beleszólásra. És innentől kezdve számomra nem túl lényeges, hogy minden pontban igaza van-e, hogy az általa eszkalált felháborodási hullámra hogyan próbál felkapaszkodni a fideszes volt államtitkár, Czene Attila. Lehet, hogy az egész csak a pénzről szól, piti hatalmi harc, sőt, lehet, hogy a végén fideszesek ülnek be az Úszó Szövetségbe, mint minden más posztra az országban, de most még ez sem érdekes. Az érdekes a sztori és a látszat, és ebben a nyomorult országban szükség van erre a sztorira és látszatra.

Mert ez itt és most arról szól, hogy azok az emberek, úszók, edzők, masszőrök, portás bácsik és nénik, akik a mindennapi kemény munkát végzik az uszodákban az eredményekért, visszaszerezzék a saját mindennapjaik fölötti irányítást. Hogy tisztességes választáson válasszák meg az Úszó Szövetség vezetőit, hogy átlátható legyen a pénzosztás a sportban, és ne lopjanak a közösből, hogy a versenysportolók felkészítése ne az Urak kényétől és kedvétől függjön, ne az úszósport hatalmasaitól.

Ha csak 1% is van arra, hogy ez sikerül, és ez egy tisztességes forradalom lesz a sportágban, az talán mindenkinek megmutatja, hogy küzdenünk kell a saját életünkért, a saját magunkról szóló döntések visszaszerzésért, függetlenül attól, hogy ki az, aki éppen el akarja ezt bitorolni, jöjjön balról vagy jobbról.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. november 22. 20:21
Mindent elmond a fideszes gerincrol, hogy a Napkeltes kedvencuket vedik....
cosmos
2016. november 22. 19:53
Gumicsont katinka.
atila68
2016. november 22. 18:04
Amit hosszú csinál az üzlet. Biznic. Érted e? #legalja #egyszerűensenkikvagytok
OberEnnsinnen
2016. november 22. 16:12
Van neked valamiféle munkavégzési tevékenységed, amiből fenntartod az életed, vagy csak egy kunyeráló-zúgolódó kotsog vagy, te Jámbor? Mert, aki dolgozik, nem ér rá, napi szinten agyfosását folyatni, szét az országban..., ha esik, ha fúj, zaklatva izgága módon azokat, akik megdolgoznak azért, hogy élhessenek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!