Olyan büszke vagyok rád, drágám!

2016. november 30. 11:20

Te vagy a legbátrabb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam! Az elhivatottságod, hogy másokat segíts, jobbá teszi a világot. Meg sem tudok szólalni.

2016. november 30. 11:20
Shane Tusup
Facebook

Olyan büszke vagyok rád, drágám! Te vagy a legbátrabb és legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam! Az elhivatottságod, hogy másokat segíts, jobbá teszi a világot. Meg sem tudok szólalni. Annyira büszke voltam, mikor januárban, aztán novemberben azt mondtad, hogy ellen fogsz állni! Büszke lehetek, hogy a csapatod része vagyok és segíthetek neked elérni az álmaid: hogy jobbá tegyük a sportot és a közösséget az eljövendő generációknak! Köszönök mindent! Szeretlek! És a legfontosabb: GRATULÁLOK!

*

I am so proud of you sweetheart! Your the bravest most courageous and kind person I have ever met! Your desire to help others and make the world a better place for those around you always leaves me speechless. I was so proud of you when you told me you would take a stand back in January and again this November! And it's my honor that I am able to be part of your team and help you chase your dreams to make the sport and community a better place for future generations! Thank you for everything! I love you! And most important CONGRATULATIONS!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2016. december 01. 11:43
Ez oan romantikus! Én is a jövőben a fészen osztom meg gondolataimat a feleségemmel. "Drágám! Tócsni legyen vacsorára! Nagyon büszke vagyok rád és szeretlek!" valahogy így.
2016. december 01. 10:03
Ez a fickó a közönségnek játszik, és a feleségét használja ki azért, hogy ő is kitűnjön a senkik tömegéből. Kommunikációs gyakorlatain csak a vakok és szemellenzősek nem látnak át. Undorító kis féreg, aki Amerikában jelentéktelen volt, nálunk pedig egyesek istenítik. Miért? Mert sikerült egy normális lányból számító fenevadat formálnia.
2016. november 30. 22:41
Az hiszem, Katinka, a napfény-mosolyú méltó is rá! (Megsúgom, de ne add tovább: mi is büszkék vagyunk rá, és szintén nagyon szeretjük!)
békalepcse
2016. november 30. 20:58
Meg fogjátok még ezt bánni!! Nem díjazzuk a forradalmakat, csak vész esetén, aminek pont nincs itt az ideje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!