Surface Studio: mi jó benne és mi nem?

2016. december 02. 11:30

Verdikt: innovatív, de nem való mindenkinek. Pont az a trükkös desktop, amit a Microsofttól vártunk.

2016. december 02. 11:30
Engadget
Engadget

„Az idei év legizgibb számítógépe se nem ultravékony laptop, se nem tablethibrid, hanem egy desktop komputer. A Surface Studio ugyan nem az első minden egyben desktop, a Microsofttól viszont az. Különösen a Surface Dial kiegészítő tetszik, és a toll is. Nagyon szépen megmunkált termék, a képernyő tökéletes kreatív tevékenységekhez.

Az ár a legnagyobb probléma, plusz a specifikációk, amiket a pénzért kapunk. Hiába masszív, nem desktop-, hanem mobilprocesszorokon fut. Persze vannak 3 ezer dollár feletti konfigurációk is, de magát a gépet a felhasználó nem tudja felturbózni, ami probléma lehet, ha figyelembe vesszük, hogy mire találták ki.

Mi szól mellette? Hatékony a legtöbb kreatív feladathoz, gyönyörű a kijelző, hasznos a képernyő-hajlító funkció, reagál a toll, és a Dial is sokat segíthet.

És ellene? Mobil grafikára korlátozott, drága, nem fejleszthető tovább.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!