Gyárfás eltakarodott, hogy jöjjön egy talán kevésbé rossz Gyárfás

2016. december 01. 07:10

Gyárfás lemondása az Úszószövetség éléről egy olyan pillanat, amellyel tisztább lett a magyar közélet. Egészen pontosan addig, ameddig ki nem nevezik, akarom mondani meg nem választják az MÚSZ új elnökét.

2016. december 01. 07:10
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

Persze így is lehet, hogy jobb lesz majd a helyzet, az úszok számára átláthatóbb viszonyok jöhetnek majd. Tehát lehet örülni Gyárfás leváltásának, és kell is. Csak a lényeg nem változik. Ugyanis Gyárfás maga is Orbán Viktor fenekéből irányította a szövetséget. Az úszó VB 24-ról 90 milliárdra növő költségvetésének nagy részét Garancsi Istvánnak, Orbán Viktor jó barátjának, a Videoton focicsapat tulajdonosának cégei viszik el.

Annyi lesz a különbség, hogy most már kézi vezérlésre lesz állítva az Úszószövetség is, mint minden más az országban. Persze könnyen lehet, hogy ez is jobb lesz, mint a mostani állapot. De jó biztosan nem lesz.

Úgy tűnik, itt se történt meg a csoda, csupán annyi, hogy egy korrupt maffiózó helyét átveheti az állampárt egyik embere. Bár még van némi esély a csodára, de ahhoz az úszók ellenállása, és akaratuk, véleményük melletti kiállásra lenne szükség, amely autonómiát követel legalább egy sportágnak Magyarországon. Ha ennek az élére is odaállna Hosszú Katinka, leborulnék a lábai előtt!

Persze ettől még győzelem Gyárfás eltakarítása, és örvendetes, ha pár helyen legalább csilingelhetnek a poharak.De az igazi teljesítmény, a tisztító tűz, ami az ész és a tudás győzelmét hozza el az urambátyám országgal, a kis maffiákkal, és az állampárt mindent leuraló magatartásával szemben, még nem jött el.

De egyszer eljön.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hamusamu
2016. december 01. 16:17
Te hülye segg, ez Magyarország messze legsikeresebb sportszövetsége. Be akarod mesélni, hogy a vezetője ellenére? Meg azt is, hogy az illető teljesen alkalmatlan a nemzetközi szövetségben betöltött posztjára, amit végképp nem a mi kedvünkért nyert el?
drkovax
2016. december 01. 13:34
Megnéznék egy Vásárhelyi Mária vs. Jámbor András catfightot az ügyben. Lévén mindannyiunk legkedvesebb lámpaernyője szerint, Fidesz üldözte el Gyárfást, Jámbor szerint meg Fidesz elleni forradalom ... Az az érzésem, hogy mindkettő hülye ...
Mich
2016. december 01. 10:04
"Úszószövetség és közélet"... Idióta... A MÚSZ annyira "közélet", mint a Faszállítók Országos Szövetsége...
KannibálTatárÚr
2016. december 01. 09:47
..."az igazi teljesítmény, ... ami az ész és a tudás győzelmét hozza el ... még nem jött el." Örülj neki, mert akkor még segédmunkás sem lehetsz. Nem beszélve arról, hogy a vallásod tiltja a munkát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!