Varangykirály országában

2017. március 13. 07:25

A nem normális rész ott kezdődik, amikor ez a szórakoztatóipari cselekvéssor kilép önnön dimenziójából, és valódi politikai tettként kezdik/ kezdjük el kezelni.

2017. március 13. 07:25
N. Kósa Judit
Népszava

„Mondom, ez így normális, zenész és műsorvezető kéz a kézben, boldog elégedettségben trágárkodik meg varangyozik ilyenkor: az egyik a koncertjegy-eladásokra, a másik a nézőszámokra veti közben vigyázó tekintetét. A nem normális rész ott kezdődik, amikor ez a szórakoztatóipari cselekvéssor kilép önnön dimenziójából, és valódi politikai tettként kezdik/ kezdjük el kezelni. Amikor teljesen komolyan azt figyeli a sajtó, hogy a varangykirályozó művész dalai feltűnnek-e még a közszolgálati slágerrádióban, vagy azonnali hatállyal letiltják őket. Amikor már nem is csodálkoznánk azon, ha a szerző büntetést kapna egy felséggyalázónak is olvasható versért.

Egy ártatlan, egyébként nagyon rossz versért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2017. március 13. 19:23
A szívdöglesztő Tibi ütős anyagot kapot,attól volt az ihlete.Amúgy zeneszerzőnek,költőnek ,és föleg gitárosnak,gyenge.Nézzük meg egy koncertjüket,nök,lányok ratyik,ez a nézősereg.Nekik bájgúnároskodik,az igazi zenésztársadalom nem is veszi komolyan.
atila68
2017. március 13. 18:12
Judit néni megállapította, hogy a hírnek amiről írt nincs hírértéke. Pazar!
pemete jakab
2017. március 13. 16:21
Azt a varangykirályt annyian csókolgatják, igen, azon a testrészen, hogy már királynak érzi magát.
balbako_
2017. március 13. 13:30
Egy szar kis ezredmásodperc emberke, egy szar kis párttévében kapott egy ezredmásodperc figyelmet. Judit meg szeretné, ha többet kapna. Egy túrót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!