Nekigyürkőzés

2017. augusztus 25. 17:52

Nem fog szerepelni az anyagban, hogy 2018 végére is folytatódott a demográfiai hanyatlás, hogy a gyerekhalandóság és tbc-betegek kategóriában az ország tartja uniós vezető helyét.

2017. augusztus 25. 17:52
Rostás-Péter István
Maszol

„Zárójelentésében a centenáriumi államtitkárság munkaköri leírását rögzítő bükk(tölgy-platán-stb)fanyelven számol be majd arról hogy mekkorát ugrott a gyulafehérvári múzeum látogatottsága (»rémlik mintha látnám« a tanfelügyelői körlevelet, mely utasítja az igazgatókat, hogy az iskola másként hetében »ajánlják« hathatósan a fehérvári osztálykirándulásokat), mennyien vettek részt a tudományos szimpóziumokon, a népünnepélyeken, tömegsport-rendezvényeken és az ünnepi megemlékezéseken, milyen reprezentatív köztéri műalkotásokkal gazdagodott a patrimónium, hány kiadvány jelent meg, mekkora volt a médiavisszhangja mindennek.

Nem fog szerepelni az anyagban, hogy 2018 végére is folytatódott a demográfiai hanyatlás, hogy a gyerekhalandóság és tbc-betegek kategóriában az ország tartja uniós vezető helyét, hogy a funkcionális analfabetizmus és az alkoholfogyasztás terén Románia továbbra is dobogós.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2017. augusztus 27. 09:02
Nem fogják föl, h. az erdélyiek számára a centenárium ünneplése természet ellenes, a kényszerítése sértő? Akárhogyan is, a szólásszabadság lehetősége ma nagyobb, kellemetlen lesz az ünnepség úgy, h. még a gaztetteiket is a fejükre fogják olvasni, Nagyenyedtől Szárazajtáig és Marosvásárhelyig és így tovább. Tisztelni főleg azt lehet, aki okot ad rá, a gyilkosokat pedig néven kell nevezni.
balbako_
2017. augusztus 26. 19:17
Románia Európa szégyenfoltja. Soha nem is akarták elérni az európai kultúrát - mostanra kihúzhatják magukat, mert nyugat hozzájuk hülyült - és képtelenek a méltatlanul ölükbe hullott gyémánttal - Erdéllyel és a Partiummal - mit kezdeni. Mint a vámpírok kiszívják az életerőt azokból akikben van és élősködnek Európán, mint a bolhák, vagy tetvek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!