Az állatok királyai

2018. május 30. 13:09

Németh Szilárd ellenzői folyton azt hangoztatják, hogy a sportnak nem szabadna keverednie a politikával. Nos, nem ártana figyelmeztetni őket, hogy épp ők követik el ezt a merényletet.

2018. május 30. 13:09
Szencz Dóra
Demokrata

„Az októberi budapesti birkózó világbajnokság hivatalos Facebook-oldalán nemrégiben lerántották a leplet az esemény kabalafigurájáról, ami nem más, mint egy nemzeti mezbe bújtatott oroszlán. Az ember azt gondolná, ez aztán tényleg olyan hír, amihez mindenki pozitívan áll hozzá, és maximum csak azt kritizálják majd egyesek, miért pont egy afrikai állatot választott a tervező a hazai sportrendezvény jelképének. Nos, valóban volt néhány kommentelő, aki szóvá tette ezt, ám számuk eltörpült azoké mellett, akik még mindig nem tudták túltenni magukat a Fidesz-KDNP április 8-i kétharmados győzelmén, és most, amikor újfent előtör belőlük a választási vereség megemésztetlen fájdalma, a birkózó vébé internetes oldalát használják köpőcsészének.

A világbajnokság szervezői szavazást indítottak a legnagyobb közösségi oldalon azzal a céllal, hogy a közönség segítségével elkereszteljék a kabalának választott jószágot. Persze nem kellett sokat várni, hogy megjelenjen az első cinikus javaslat: »Rezsi Szilárd« – utalva a birkózó szövetség elnökére, a Honvédelmi Minisztérium jelenlegi parlamenti államtitkárára. A perverzió egy olyan fajtája ez a viselkedés, a frusztráltság egy olyan megnyilvánulása, ami egy lelkileg egészséges ember számára teljességgel érthetetlen, felfoghatatlan.

Németh Szilárd ellenzői folyton azt hangoztatják, hogy a sportnak nem szabadna keverednie a politikával. Nos, nem ártana figyelmeztetni őket, hogy épp ők követik el ezt a merényletet, méghozzá az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar sportággal szemben. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betamás89
2018. május 30. 23:47
Szerintem a bogyóagyù majomságnak nem kellene keverednie a politikával
fakocka
2018. május 30. 21:02
Németh Szilárdot szeretni kötelesség. Orbán Viktort éltetni dicsőség.
Poszata
2018. május 30. 16:47
Ez a cikk tényleg egy facebook-komment apropóján született? Vannak itt bajok...
zenitaph
2018. május 30. 15:29
Mindannyian mások vagyunk és más szinten van a tűrésküszöbünk, én pl. egy újságírótól az ilyen szintű kormányzati seggnyalást tartom felfoghatatlannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!