2Rule a pályán!

2018. augusztus 08. 11:28

Biztosak lehetünk benne, hogy rövidesen minden hazai futballcsapat, majd a nemzeti válogatott is e káprázatos mezben feszít majd.

2018. augusztus 08. 11:28
Mátyás Győző
168 Óra

„Nemrégiben javasoltuk, hogy M. Lőrincet most már feltétlenül hungarikummá, sőt globalikummá kell nyilvánítani, tekintettel arra, hogy vagyonának gyarapodási sebessége nagyobb, mint Warren Buffeté, Beyoncéé és Mark Zuckerbergé együtt. (Ami persze érthető, hiszen az utóbbinál ennen meglátása szerint, M. Lőrinc okosabb, Beyoncénál meg, nyilván, jobban énekli a »Megjöttek a fehérvári huszárok« kezdetű örökzöldet.) Ám kiderült, hogy ezzel nagyon értékén alul rangosítottuk korunk csillagát. Úgyhogy módosítunk: javasoljuk M. Lőrincet a világ nyolcadik csodájának megtenni.

Nem pusztán azért, mert az ő gazdasági szárnyalása  önmagában is példátlan, de az a káprázatos üzleti diadal, amit új cégével, a 2Rule fantázianevű, leendő világmárkával végbevitt, az más táján a világnak sehol meg nem eshetne. Úgyhogy ez a szenzáció, nem a rodoszi kolosszus! Hiszen micsoda elementáris siker, hogy egy úgyszólván nem is létező márka, még debütálása előtt lenyomja a Nike-t meg az Adidast! Ami természetesen csak azoknak a globalista háttérhatalmakat készségesen kiszolgáló, nemzetietlen ügynököknek nem tetszik, akik a multik pártjára állva páros lábbal tapodnak a magyar emberek érdekein.

A méltán megelőlegezett bizalom nem pusztán az új márkának szól, hanem annak is, hogy amihez Ford, Iacocca és Bill Gates magyar ötvözete, a NER állócsillaga nyúl, az arannyá változik. Biztosak lehetünk benne, hogy rövidesen minden hazai futballcsapat, majd a nemzeti válogatott is e káprázatos mezben feszít majd. S ha nem tévedünk, nemsokára aki sportoló legalább egy tangát kénytelen magára húzni, az úszóruhától a tornadresszig 2Rule-ban fog pompázni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. augusztus 09. 16:13
2Rule a pályán!" Mátyás Győző a pályán kivül..
balbako_
2018. augusztus 08. 19:06
Nehogy má' egy magyar cég - pláne Mészáros Lőrincé - piacot vegyen el a multiktól. Mátyás et. el is ájul!
nyugalom
2018. augusztus 08. 16:56
Tessenek tajekozodni eloszor, aztan kopkodni!!!
nyugalom
2018. augusztus 08. 16:53
Igen, a hazai az idealis, nem pedig hatalmas penzeket fizetni a hatalmas multiknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!