Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kásler a vonaton

2020. május 25. 15:12

Kásler persze menni fog, mert mennie kell.

2020. május 25. 15:12
Friss Róbert
Népszava

„Amikor Gulyás Gergely a kormányszóvivőin azt mondja, »sikeres járványügyi védekezésen vagyunk túl, az egészségügyért felelős miniszternek ilyenkor köszönetet illik mondani, nem támadni őt, Orbán Viktor bizalma pedig töretlen«, akkor Kásler Miklós valójában már a felcsúti kisvonat leghátsó peronján zötykölődik, valahol messze túl Bicskén, olyan virtuális síneken, amelyeket azok fektettek le, akik hetek óta a vágányok felszedését – a miniszter távozását – követelik.

Kásler persze menni fog, mert mennie kell. Nem feltétlenül csak azért, mert a járványharcot nem miatta, hanem csaknem ellenére nyerte meg az örök győztes kormányfő. S még csak nem is feltétlenül azért, mert a kórházak ágyszám-csökkentési miniszteri utasítását a nyílt színen letagadja, hiszen tett már ilyet saját miniszterelnöke is (ő sohasem mondott fülkeforradalmat). Mennie azért kell a miniszternek, mert Orbán nagy fölénnyel akarja megnyerni a 2022-es választásokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. május 27. 16:55
Kásler megtíltotta a boncolást a WHO ajánlására . Több kórházból kirúgott beteg 1 héten belül elhunyt . Már nagyon sokan próbáltak kártérítési pert indítani . A peranyaghoz hiánypótlásként csatolni kellett volna a boncolási jegyzőkönyvet . Az viszont nincs . Így per sincs . Ezért mondja Kásler , hogy senki nem tett feljelentést . Ennyi .
Zod
2020. május 26. 12:21
Az a bajotok Kásler professzor úrral drága Friss eftás, hogy túl jól végezte a munkáját. Abban reménykedtetek, hogy április végére már tömegsírokba temetik a koronavírus magyar áldozatait, az emiatti elégedetlenségbe pedig belebukik a kormány.
olajfa1
2020. május 26. 12:09
Friss Róbert meg bármennyire is hülye, neki maradnia kell hogy az hülyeségeit aljasságait tovább tudja okádni!
vktzmnksr
2020. május 26. 06:28
Kasler egy geci , annak ellenere , hogy jo orvos . Raveri a balhet az orvosokra , mikozben kirugatott egy orvosprofesszort ,mert allitolag kesve uritette ki a korhazi ferohelyeket . Egy szar az ilyen ember , egy utolso csicska .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!