Arohattéletbe!

2021. szeptember 11. 12:55

A Dobrev-kormány se fog tudni Pfizer-vakcinát rendelni.

2021. szeptember 11. 12:55
null
Vágó István
Facebook

„Orbánék lemondták a további uniós Pfizer-beszerzést, de a Dobrev-kormány se fog tudni rendelni belőle...

Nem baj, lesz kínai?”

(Fotó: Oltáshoz előkészített Pfizer-BioNtech koronavírus elleni vakcina az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézetben kialakított oltóponton 2021. március 16-án.MTI/Rosta Tibor)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. szeptember 13. 10:13
2022-ben a fél országot tragédia fogja érni. A speciális érdekesség ebben, hogy mindenki, az egész ország, már nagyon várja. Én ilyentén semmilyen megosztottságot nem látok. Abban lehet bizonytalanság, hogy eredménytől függően az egész ország tragédiája lesz-e(pár kivételest leszámítva), vagy csak tényleg a féléé. Reménykedjünk,hogy az alma megharapja a kígyót. Ott van, hogy Uniós beszerzést. Magunk vehetünk, Unió nélkül.
Joe1954
2021. szeptember 12. 15:52
Függetlenül attól, hogy kinek melyik párt/vezető szimpatikus ezek a kommentek azt mutatják, hogy Orbánnak sikerült soha nem látott mértéjben megosztani az embereket, a gyülölet az egekbe szökött. Ez az ország legnagyobb problémája! Nehéz lesz békét tetemteni. Ha nem sikerül ujabb nemzeto tragédia lesz!
naftalinernő
2021. szeptember 12. 12:52
Arra azért kíváncsi lennék, hogy doktor ZsiVágó és elvtársai havonta hány millióért osztogathatnak tanácsokat a kormány általi folyamatos anyagi ellehetetlenítésről sopánkodó karigerinek, és hogy vajh' miféle tanácsokat tud adni egy levitézlett, okoskodó nímand.
Krupp Skya
2021. szeptember 12. 12:51
Ha Dobrev kormány lesz Pista bácsi vagy basszusgitár miniszter lesz aki nem fog más húrokat pengetni csak a vakcinásat, vagy permeabilitás ügyi miniszter és törvénybe iktatja hogy 200 a műanyag permeabilitása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!