Államfőnő

2021. december 21. 19:42

Hát igen, Novák egy pártkatona, aki végig asszisztálta a jogállam lebontását.

2021. december 21. 19:42
null
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

„Hónapok óta találgatjuk, hogy kit emelne Orbán Viktor az államfői tisztségre. Hosszan elemezte a sajtó a régi harcostársak és a holdudvar figuráinak esélyeit.

Aztán Orbán húzott egy váratlant és a Fidesz káderkeltetőjének egyik legmagasabbra jutott tagját Novák Katalint választotta. A maga hatalomtechnikai szempontjából ügyes húzás. Nő is, fiatal is, külföldön is képes kommunikálni, végtelenül lojális, de nem egy olyan bohóc, mint Schmitt Pál volt. Ha nyer, akkor nem lesz útjában, ha veszít, akkor meg segít, ahol tud, de nem úgy, ahogy a paranoiás házmester-házelnök tenné hasonló helyzetben. 

Hát igen, Novák egy pártkatona, aki végig asszisztálta a jogállam lebontását, arcát adta gyűlöletkampányokhoz és személye nemhogy egyesíti az országot, hanem mélységesen megosztja. A bejelentés után a FB-oldalán a miniszter azt írta»Magyarországot képviselni, az egész magyar nemzetet szolgálni – erre az embert próbáló feladatra készülök hittel, lélekkel, szívvel. A köztársasági elnök jelölti felkérést tisztelettel vállalom«, majd hozzáteszi: »Maradok, aki vagyok«.”

Fotó: Novák Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. december 22. 10:30
tudod-e te szdEszes nyáltrobitás hogy mikor vot diktatúra 1947-1989./1994-1998./2002-2010. emlékezzél Berkecz megmotozására, Tocsikovára, ...2006-ra...beteg!
VeJoLa
2021. december 22. 10:11
"Államfőnő"??!!! A Klubrádió láthatóan vért izzad, hogy rohadthaladár mintára a magyar nyelvet is szétdzsenderezze!!! Sok sikertelenséget hozzá!!
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. december 22. 08:35
És amúgy ki képviselné a nemzet egészét? Ugye Dobrev Klára?
laborka
2021. december 22. 07:58
Úgy van, a jogállam, s benne a szólásszabadság lebontásában segédkezett. De akkor hogy történhetett, hogy szabadon, minden retorzió nélkül írhatsz ilyen hülyeségeket?? Á! Cak nem? Már értem! Szerinted ezek annyira tehetségtelenek, hogy még a jogállam lebontását is elbaxták!!??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!