Európa tökön lőtte magát

2022. március 07. 10:54

A sötétség nem a kivilágítatlan szobákban kezdődik, hanem az idióta hashtageknél.

2022. március 07. 10:54
null
Tibi atya
Facebook

„A háború óta megjelent posztjaimra rendre azt a reakciót kapom, hogy orosz propagandista vagyok, mert nem támogatom, hogy az USA a szomszédomban folytassa a proxyháborúit. Pedig csak nem szeretnék a harmadik világhoz tartozni.

Miközben az EU a széles gesztusok ellenére egyértelművé tette, hogy nem fogja felvenni Ukrajnát (ami érthető, mert egy félázsiai, kisebbségeivel vállalhatatlanul bánó maffiállam, amihez képest Orbán feudális Magyarországa is Ausztria), Kína felszólította az USA-t, hogy »ne öntse az olajat a tűzre«. Az oroszok nem keseregnek hosszan a SWIFT rendszer miatt, átálltak a kínai CIPS-re. A kínai tőzsdék pedig annak rendje és módja szerint szárnyalnak.

Ahogy a koronavírusból, a nap végén ebből is Kína profitál majd, miközben az oroszok, köszönik szépen, jól megvannak a dollár meg euró helyett jüannal is.

Ennek ellenére a nyugati háborús propagandának aláfekvő progresszív média tovább tolja csövön azt a fantazmagóriát, hogy Oroszország belebukik Ukrajnába. Az persze igaz, hogy valószínűleg Oroszország messze nem olyan erős, mint amilyennek gondolta magát, de azért messze nem olyan gyenge, mint amilyennek az amerikai-ukrán propaganda lefesti.”

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PepperONee
2022. március 07. 18:47
Ámen!
zseboszkiraly
2022. március 07. 16:37
Tibi atya Talleyrand-ot idézte ,aki Napóleonnak mondta , kvázi letanácslandó az oroszországi invázióról: "Ororszország valóban, sosem olyan erős mint amilyennek hiszi magát, de sohasem olyan gyenge, mint amenyyire ellenségei hiszik."
krampus
2022. március 07. 16:34
Putyin atallt a gold standardra! Ezzel szemben a dollar is meg az euro is annyit er, amennyinek tartjak az emberek. Leharakirizte magat az EU rendesen. Az USA meg rohog a markaba. Tele buzeransokkal es agyhalott libsikkel a vezetoi posztokon. Pont olyan elmeroggyantak iranyitjak, mint hugyos Jozsi a feher hazban.
Mezame
2022. március 07. 16:01
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!