Aki azt mondja, hogy Orbán Viktort négy év múlva le lehet váltani, az szerintem hazudik

2022. május 13. 17:25

A Fidesz felépítette a halálcsillagot.

2022. május 13. 17:25
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Az, aki ma azt mondja, hogy Orbán Viktort négy év múlva le lehet váltani egy jobb programmal, egy más jelölttel, az valószínűleg téved, szerintem hazudik.

A Fidesz felépítette a halálcsillagot: egy belülről legyőzhetetlen, kívülről pedig egyre inkább elszigetelődő rendszert. Ez azonban nem azt jelenti, hogy örökké hatalmon fog maradni Orbán Viktor.

Ezt a rendszert nem mi belülről tudjuk leváltani, hanem valószínűleg össze fog omlani. Persze mi mindent meg fogunk tenni a meggyengítésére.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2022. május 14. 11:27
Nagyon korai erről beszélni. MZP sohasem lesz miniszterelnök, ez sokkal esélyesebb.
B_kanya
2022. május 14. 10:58
MÁR 2018-ban is összejöhetett volna (cukisodás helyett kicsit szakmaibb hozzáállással meg nem kétharmados jóbikos győzelem hazudozásával), hogy Jobbik nélkül nincs kétharmad, mostanra lehetnének koalíciós kormánypárt. De elqurták. Ha a MH nem qurja el és rendeznek pár kérdőjelet a múljukból eljuthatnak ide, jó EP és helyhatósági szerepléssel.
istvanpeter
2022. május 14. 10:11
Nevetséges és szánalmas, hogy a Márki-Zay még mindig a saját hülyeségét bizonygatja. Talán doktorálni akar idiótaságból?
virgo
2022. május 14. 08:47
Beszélj Péter, csak beszélj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!