Nincs semmi bizonyíték a HIMARS megsemmisítésére

2022. július 26. 12:05

Ez a sokadik orosz videó, ami vágott, saját magukat járatják le folyamatosan.

2022. július 26. 12:05
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Egy orosz forráson alapuló értékelés szerint a HIMARS megsemmisítéséről szóló orosz videó hiteltelen, csúnyán meg van vágva. Ezt kaptam a szakértő kollégától: »Látszik rajta, hogy a drón figyeli a HIMARS-t és a lőszerszállító járművet, de utána vágás, és a környéken (?) robbanások láthatók. Maga a HIMARS megsemmisítés nem. Visszajelzésedben nagy valószínűséggel igazad lehet.«

Nem, nincs semmi bizonyíték a HIMARS megsemmisítésére, ez a SOKADIK orosz videó, ami vágott, saját magukat járatják le folyamatosan.

Szintén orosz (de a legmegbízhatóbb) forrásom szerint »Az uglegorszki hőerőművet az oroszok elfoglalták«. Ha igaz, ez nagy hír, és magyarázza a herszoni oroszok nagy bekerítéséről szóló ukrán híreket – vegyítsük a rosszat a jóval.

Amit én el tudok képzelni: az ukránok egy kitett ponton közvetlen tűz alatt tudják tartani az oroszok előretolt állásainak egy részének utánpótlási útvonalát. Ez nem hagyományos bekerítés, kellemetlen, de Szeverodonyeck egy hónapig kihúzta így. Nem látom sehol az orosz pánikot, ami pl. a bilohorivkai kudarcnál megvolt.

Herszon egyébként tényleg sebezhető. Az ukránok gyűjtik az erőt város és oblaszty elleni támadásra.”

Nyitófotó: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. július 27. 08:29
Ez az írás nem szakértés, hanem drukkolás. Mikor Lackner vidáman drogozik egy felvételen, a pajtásai szerint a felvétel vágott, nem is ő van rajta, meg különben sem ismerik fel, hogy ki az.
Anonymtalan
2022. július 26. 23:39
"Nincs semmi bizonyíték a HIMARS megsemmisítésére" Nyilván azért kuncsorognak az ukik újabb adagért mert mindegyik megvan és sértetlen.
Highlander07
2022. július 26. 23:04
Te utolsó mocsok demkó, ukránszopó debil :D Minden bizonyíték megvan rá, és te járatod le magad azzal, hogy képes vagy tagadni a valóságot :D
gacsat
2022. július 26. 22:01
Tényleg nincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!