A 444 különösebb kritikai felhang nélkül osztja meg, hogy egy német lakáskiadó nem hajlandó fogadni magyarokat Orbán Viktor beszéde után

2022. július 28. 15:01

Ha lehet diszkriminálni egy népet így, akkor az is oké, ha nem vagyunk hajlandók befogadni.

2022. július 28. 15:01
null
Tibi atya
Facebook

„A 444 különösebb kritikai felhang nélkül osztja meg, hogy egy német lakáskiadó nem hajlandó fogadni magyarokat Orbán Viktor beszéde után, sőt, a meglevő foglalásokat is lemondják.

Gondolom, ha lehet diszkriminálni egy népet a vezetői miatt, akkor az is oké, ha az emberevő diktatúrákból Európába áramlókat nem vagyunk hajlandók fogadni. Vagy ez is csak akkor van, ha magyarokat diszkriminálnak? Dicsértessék!”

Kapcsolódó

Orbán beszéde miatt lemondták a németek egy magyar társaság szállását
A lemondás mellé hozzátette a német lakáskiadó, hogy többé nem akar magyarokat fogadni. Bővebben is érdekel...

A lemondás mellé hozzátette a német lakáskiadó, hogy többé nem akar magyarokat fogadni.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2022. július 29. 13:49
Maradjunk annyiban, hogy mindkét helyen, (444,, mandiner) találhatsz értelmes posztokat és primitív, gyűlölködő, korlátolt megszólalásokat is. A mandineren jelentős számban jelennek meg a trollok, akik a prímet viszik a provokatív sértegetésben, ezzel magukra rántva mások haragját és ezáltal gerjesszék az indulatokat és a feszültséget.
fogd a pénzt és kuss
2022. július 29. 08:25
jó reggelt korcsmáros! az oroszokkal már hónapok óta ezt csinálják, sokkal durvábban.
Robertoo
2022. július 28. 21:43
Itt látszik a jelenlegi 'nyugat' gyűlölettel teli, leigázni vágyó értékrendje. Bravo németek!
Namond
2022. július 28. 20:12
Haladunk. A németek nem tűrik az oroszokat, nem fogadják a magyarokat, a lengyelek csak idénymunkára és személyi szolgálatra, ukránokat szex rabszolgának és behajtónak alkalmaznak. És a II. vh óta tartoznak 6,5-8 milliárd birodalmi aranymárkával, kamatostól, aranyban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!