Szűcs Erika a társadalmi egységet hiányolja

2012. augusztus 27. 20:23

Szűcs Erikát aggasztja a kormány sunyi magatartása, amely bár szavakban elítéli, de tettekben bátorítja a szélsőjobbot. A DK képviselője szerint társadalmi egység kell az őrültség ellen.

2012. augusztus 27. 20:23

Szűcs Erika, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, volt szociális- és munkaügyi miniszter volt Rónai Egon és az ATV Start vendége, ahol a hétvégi gárdista megmozdulásról és a megváltozott munkaképességűeket érintő aktuális intézkedésekről és az azokkal kapcsolatban felmerült problémákról esett szó.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2012. augusztus 28. 17:13
Szóla a RÉM Jó ez a pogi és ráadásul ingyért is van.Nosza eszek vagy inkább telefalom magam nyomban.Én ilyet ugysem tudnék sütni,mert úgy mint a semmihez, ehhez sem értek én. Egyetlen dologban vagyok otthonos igazán a lenini hadova dumában,én a vörösök gyöngye,az "asszonyok"szépségideálja,a bányák szenének szépe.Ha lemenek a lyukba a szén szégyenében a felszínre jő.Jó a duma ,egy demokrata et.nő.
boros
2012. augusztus 28. 12:48
pofád lapos puttána!
cutcopy
2012. augusztus 28. 11:55
"A DK képviselője szerint társadalmi egység kell" Nem Erika, az nem társadalmi egység volt hanem az egypártrendszer..
sine ira et studio
2012. augusztus 28. 10:57
Én meg Szűcs Erika slágereit hiányolom... ja, hogy az Judit volt???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!