George Friedman: Bukásra van ítélve az Európai Unió

2018. június 26. 12:18

George Friedman geopolitikai szakértő az Echo TV-nek nyilatkozott. Videó.

2018. június 26. 12:18

Az EU bukásra van ítélve, a szabadkereskedelmi egyezmények pedig hátrányt jelentenek a kis országoknak – többek között erről is beszélt George Friedman magyar származású amerikai geopolitikai szakértő az Echo TV stábjának.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mbear
2018. június 26. 14:56
Aham, szakértő. Ő az aki azt mondta, hogy Lengyelország, Törökország és Oroszország lesz 2050-re a világ 3 szuperhatalma nem? Mint szakértő. Oké.
Türelem
2018. június 26. 14:52
Kár, hogy a reakciókban a zsidósággal szembeni ellenérzés dominál, s nem az, hogy van egy nemzetközi tekintélynek örvendő gondolkodó, aki a lehető legpontosabb politikai-gazdasági diagnózis felállítására is képes, függetlenül zsidóságától. A pálya mindenki számára nyitott, a szaktudás legyen az egyedüli mérce. Márpedig most komoly szaktudásra, elemzésekre van szükség, évtizedekre meghatározhatja Európa, így Magyarország jövőjét is a nemzetközi gazdasági-politikai érdekszövevények galaktikus méretű ütközése. Lengyel László, P.M. Zita, Bod P. Ákos után mindig üdítő Friedman-tól olvasni.
duzur
2018. június 26. 14:42
Imponál nekem mindazok bátorsága akik bölcs elörelátók akarnak lenni, amikor már a múlt se biztos...
belpestilibsi
2018. június 26. 14:21
és akkor ennek most örülünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!