Zuckerberg, Bidenék, hírhamisítás és az ukrán szálak – itt az új Mandiner Reakció

2022. szeptember 03. 09:00

Furcsa ukrajnai érdekeltségek, csalás-gyanú, kínai szálak és a Biden család. No meg egy választási győzelem, ami sosem volt fényes, és egyre kevésbé az.

2022. szeptember 03. 09:00
null

Nem lett eseménytelen az augusztus vége sem. Mark Zuckerberg a napokban elismerte, hogy két évvel ezelőtt korlátozták a Joe Biden fiának botrányáról szóló híreket. Ez pedig Joe Biden számára kedvezően befolyásolhatta a választás eredményét. Szintén az elmúlt napokban derült ki, hogy amíg a Facebook akadályozta a hír terjedését, addig – a gyanú szerint – az FBI egyik ügynöke késleltette a nyomozást Biden fia ellen.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lelkes olvasó
2022. szeptember 03. 11:27
Nagyon nagy szükség lenne már a fészbuk, instagram, stb. alternatíváira! Tudom, ez rengeteg pénz, és farkastörvények uralta verseny lenne, de sokat segítene a világ normális gondolkodású embereinek, és képviselőiknek!
jackiebrown
2022. szeptember 03. 10:45
Azért ez milyen durva, ha belegondolsz, egy Amerikának, és társainak, mi mindent szabad, következmények nélkül... Komolyan, kellene egy sziget, ahol békességben lehetne élni, ahová a mocskos amcsik keze nem ér el. Bár attól félek, egy ilyen szigetet egy másik bolygón kéne keresni.
OberEnnsinnen
2022. szeptember 03. 09:22
9/11, JFK, COVID, holokauszt... Az amerikaiak tudják meg utoljára, hogy vezetőik bűnözői őrültek...
Nehidd El
2022. szeptember 03. 09:19
Amnesty International, Human Rights Watch lehet gyorsan rázni vészharangokat a sajtószabadság miatt. Meg talán Sleepy Joe is aggódhatna legalább feleannyira, mint a Klubrádiót ért anyagi veszteség miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!