Szénmonoxid-mérgezés a plázában

2009. november 15. 16:56

Tömeges mérgezés történt a frissen megnyílt 11. kerületi Allée plázában.

2009. november 15. 16:56
Valószínűleg a mélygarázsban összegyűlt kipufogógáztól lettek rosszul legalább tizenketten a fővárosi Allée bevásárlóközpontban, ami néhány napja nyílt meg. Többen rosszul lettek a budapesti Allée bevásárlóközpontban vasárnap kora délután. Feltehetően az autók mélygarázsból felszivárgó kipufogógáza okozta a mérgezést. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője megerősítette az információt, mint mondta, tömeges szén-monoxid-mérgezés történt. Eddig öt embert vittek kórházba a mentők.

A Független Hírügynökség úgy tudja, tizenketten lettek rosszul. A bevásárlóközpont előtt, az Október 23-a utcában jelenleg egy sávon haladhat a forgalom. A tűzoltók jelenleg az épület több pontján méréseket végeznek. A mélygarázst és a föld alatti bevásárlóteret már kiürítették, az elszivóberendezéseket pedig magasabb fokozatra kapcsolták. Az MTI helyszínről származó információ szerint az érintettek túlnyomó többsége az alagsorban lévő Interspar dolgozói voltak. Az épületet nem zárták le, a bevásárlóközpont nyitva van, az Interspar kivételével. A bejáratnál jelenleg is több mentőautó várakozik. (MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zia1
2009. november 16. 16:38
A tervező, a kivitelező hol hibázott? Ezek után normális ember nem megy oda vásárolni.........esetleg öngyilkossági szándékkal..........
Übermayer
2009. november 15. 21:46
Nádasnak igaza volt: már gyakorlatoznak a fasiszták!
bmucsai
2009. november 15. 20:02
Mi az, hogy nem zárták be? Hadd hulljon a férgese? Ha a gáz töménysége nem éri el a mérgezési koncentrációt, attól még káros!
cutcopy
2009. november 15. 19:31
Ez elég gáz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!