Három-négy kórház Budapesten?

2011. január 28. 10:18

A mostani kilenc helyett három-négy nagy budapesti kórház működését is elegendőnek tartja Szentes Tamás, az egészségügyért felelős új főpolgármester-helyettes.

2011. január 28. 10:18

Az egészségügyért felelős új főpolgármester-helyettes a Népszabadságnak arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy a mostani kilenc nagy kórház helyett a jövőben akár három-négy olyan is elegendő lehet, amely széles szakmai szolgáltatások nyújtására képes. Szentes szerint ezt viszont a hét minden napján és órájában biztosítaniuk kellene.

Ezekbe kerülnének a drága technológiát igénylő ellátások, a legjobban felkészült orvosok és egyéb szakemberek, míg a többiek csak lényegesen szűkebb szolgáltatási csomaggal, a nagy intézmények szolgáltatásait kiegészítve gyógyíthatnának.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2011. január 29. 20:27
Next! Az iskolákról majd szeptemberben mond el a véleményedet, mert tanév közben iskolákat nemigen lehet átszervezni. Egyébként meg az iskolák ujrainditását csak az alsótagozatos gyerekek esetében igérték, hogy ne kelljen kis gyerekeket utaztatni.
morfondír
2011. január 28. 11:27
Van rá példa. AKH-Wien + a satelitek. Effektíven működik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!