Nem demonstrál a Szebb Jövőért Dabason

2011. május 02. 16:57

Megállapodott a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület és a dabasi roma önkormányzat, így nem lesz demonstráció a településen. A polgárőrök azért tüntettek volna, mert vasárnap verekedés tört ki az egyik szórakozóhelyen, az egyik sérült pedig a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagja volt.

2011. május 02. 16:57

Raffael Gyula, a dabasi roma önkormányzat vezetője, és Dutka Iván, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület táborfalvai szervezetének vezetője személyes találkozón állapodott meg arról, hogy a polgárőr egyesület nem demonstrál Dabason. Abban maradtak, hogy helyben, békés eszközökkel keresik a megoldását. „A rend híve vagyok, ez egy nyugodt kis falu, és szeretném, ha a jövőben is az maradna” – indokolta döntését Dutka Iván, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület táborfalvai vezetője a Roma Sajtóközpontnak.

Vasárnapi délután többen összeverekedtek egy dabasi szórakozóhelyen, hárman könnyebben megsérültek, köztük a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület egyik tagja.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hazafi40
2011. május 02. 21:44
a hír kamu. A barikád.hu írta: "Mintegy 100-120 ember gyülekezik a Dabas-Szőlő központjában, a Kinizsi utcában, ahol perceken belül megkezdődik a Jobbik és a helyi civilek demonstrációja. A település határában körülbelül 30 autó és 20 motor várakozik, utasaikat a rendőrök egyenként igazoltatják."
OrangeOrder
2011. május 02. 20:40
Befenyítették őket jó előre... sajnos.
Csigorin
2011. május 02. 18:07
Ez lenne a cel ugyebar. Elobbutobb csak rajonnek a cigok, hogy ha megfegyelmezik magukat, es rendesen viselkednek, akkor nem kell odamenni es csunyannezni rajuk :)
egykettő
2011. május 02. 17:06
Előbb Morvai, most meg ez. Kizökkent világ... Azért gratulálok a kompromisszumképességhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!