Belehúz a Google+

2012. március 12. 09:10

Regisztrált felhasználói számát, így bevételeit is duplájára szeretné növelni a Google közösségi média szolgáltatása 2012-ben – írja a Portolfio.hu a Bloomberg közlése alapján. A cég a Google+ oldalon eltöltött idő növelését is ösztönözné.

2012. március 12. 09:10

A 200 millió fős felhasználói szám elérése a Google célja 2012-ben, ami a közösségi médiát illeti – írja a Portfolio.hu a Bloomberg közlése alapján. A nagyvállalat eddig ennek felét, mintegy 100 millió Google+ profilt regisztrált. Vic Gundorta, a társaság szociális közösségi aktivitásáért is felelős egyik alelnöke elmondta: ez a szám minden előzetes várakozást felülmúlt.

A Facebookhoz képest a tavaly júniusban indult Google+ még növekedése mellett is elmarad teljesítményben: előbbi 845 millió regisztrált felhasználót számlál a Google 100 milliójához képest. A ComScore szerint emellett a Facebook felhasználói jóval több időt töltenek az oldalon, mint a Google+ felhasználói. Ezért is célja a Googlenek, hogy hosszabb ideig tartsa felhasználóit az oldalán, amivel a hirdetési bevételeit növelhetné a cég – írja a Portfolio.hu.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!