Horthy ellen tüntetnek vasárnap

2012. június 11. 12:58

A Horthy-kor restaurációja, az elszabadult antiszemita és rasszista indulatok ellen tüntetnek vasárnap a Hősök terén. A rendezvényt egy magánszemély jelentette be, de az eseményre meghívták a demokratikus ellenzéki pártokat is.

2012. június 11. 12:58

A Horthy-kor restaurációja, az elszabadult antiszemita és rasszista indulatok ellen demonstrálnak június 17-én, vasárnap a Hősök terén. A délután 3 órakor kezdődő tüntetést egy magánszemély jelentette be. Egyelőre nem tudni, kik szólalnak majd fel a rendezvényen, amelyre a különböző civil szervezetek és mozgalmak – többek között a Szolidartás – mellett meghívták az összes demokratikus ellenzéki parlamenti pártot, illetve olyan országgyűlésen kívüli alakulatokat is, mint a 4K!, vagy az SZDSZ.

A szervezők szerint a közelmúltban elszabadult antiszemita és rasszista indulatok szorosan összefüggnek azzal, hogy az eddig csupán szalonképtelen kategóriába hol sikeresen, hol sikertelenül szorított Horthyt most nyíltan éltetik. Úgy vélik, hogy újra a Horthy-kor szelleme kísért.

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kündü
2012. június 13. 12:14
Az van, hogy BÁRRMI, ami látszatra árt a Jobboldalnak, azaz a VALÓDI MAGYARSÁGNAK, egyesíti a MASZOP tolvajait, akik most nem tudnak (eleget) lopni, a LMP-t, mint a CIA által pénzelt judeo-niholista, de a jenkiket kiszolgálni hajló köcsög kicsi hevrát, a gyurcsányt szopó totál elmebeteg bűnbandát, meg a politikai karrieről ábrándozó kétfarkú kutyákat (Kónyha Pjotr és a "Solidarnosc' " amely sem nem antikom, sem nem katolikus, hanem MÉLYBOLSI; 4K(urva) Mazsihisz-téria, stb.) De ilyen alapon lehetne Rosenfeld Matijáhu alias Rákosi Matyi ellen is tüntetni - igény 56 óta lenne rája, vagy Szapolyai János ellen (akit Nagy Szulejmán Padisah támogatott az uralkodásban, és csak 1541-es halála után szállta meg az ország középső harmadát,) vagy Cillei Ulrik ellen vagy Szentpistám ellen - mert a szenioritásban Ő PUCCSISTAKÉNT lett RULER. A sor végtelen. S hát a faszom se akarja a porosz utas, félfeudális rendszert vissza, hanem a JUDEO-KOMMUNISTÁK ÁLTAL ÖSSZEVISSZA HAMISÍTOTT TÖRTÉNELMÜNKET kívánjuk rendbe szedni, mert - UGYE! - aki a Trianoni megemlékezésről KIVONUL, AZ NEM MAGYAR!!! S nem ember. Illyés Gyula magyarságfogalma: "Magyar az, akinek fáj Trianon". A Gyurcsánypárt ab ovo nemzetellenség, de a sifferarcú rémek és Sejring gyógyefgerek "pártya" is SZÍNT VALLOTT MAGYARSÁGBÓL! S ami veszélyes: a tegnapelőtt itt közölt Bayer-cikkre ÁTJÖTTEK a NOL-ról az Aczélbandiánus Acsádisták, és lenyomtak minket lájkolásban. Szerintem a KOMCSIKAT verni köll! S le van szarva Schweitzer Főrabbi, ha egy idétlen pöcs - nem is durva! - "BESZÓLÁSÁT"(ami ez országban NÉPSZOKÁS, lásd: közlekedési társadalmi érintkezés...:-))) "BRUTÁLIS TÁMADÁS" - nak minősítik a komcsi-zsidók. Brutális támadás az lesz, amikor majd Gerő Andrásnak beverem a hülye fejit. NA!
flazz
2012. június 12. 01:32
Szeretem, ahogy a mindig is demokratikus ertekrendet kepviselo baloldal megmondja, hogy melyik parlamenti part demokratikus es melyik nem. Ez egy vicc! De az a szomrou, hogy ezt ok komolyan veszik!
Kündü
2012. június 12. 00:11
Megnéztem a Facebook-on...:) Ez FUTÓBOLONDOK FLASHMOBJA lesz...:) Kár erről itt - vagy bárhol - szemelvényt közölni. Ez a partikulináris balódalas szerteesésének a gyele. Apró darabokra oszolva marginalizálódnak.
Kündü
2012. június 12. 00:04
Idióták.... Vitéz nagybányai Horthy Miklós már elhunyt! Már 68 éve nincs hatalmon! ELLENE tüntetni??! Nem hozzuk vissza a Horthy-korszakot (nem is lehetne), DE A TÖRTÉNELMET HELYRE TESSZÜK - és aki a MAGYAR NEMZET TÖRTÉNETI VALÓSÁGA ellen fellép, azt szarrá verjük. Elúzzük erről a magyar földről. Mert nem csak a SZEDSZ-utód zsideo-biboldók lesznek ám jelen, birkabaszó csürhe...:-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!