Budai szerint nem kartelleztek a dinnyével

2012. augusztus 14. 08:48

A Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára kedden a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: csak arra kérték a nagy üzletláncokat, hogy ebben az évben is a tavalyihoz hasonló árban indítsák és fejezzék be a dinnye értékesítést, és külföldről ne vásároljanak.

2012. augusztus 14. 08:48

Hozzátette: a Gazdasági Versenyhivatal az ügyben nem vizsgálódik, a hivatal adatokat kért be az üzletláncoktól. Budai Gyula jelezte, hogy az üzletláncokkal történt megbeszélésen „árakról nem is volt szó”.

Hangsúlyozta, hogy az akció részeként megkezdték a nagybani piac megtisztítását a tisztességtelen viszonteladóktól, akik áron alul vásárolják fel a termékeket a magyar vidéki termelőktől, és átcsomagolt, ismeretlen eredetű külföldi terméket értékesítenek magyarként. Ez egy többmilliárdos piac – hívta fel a figyelmet. Az almánál is ugyanolyan promóciót folytatnak majd, mint a dinnyénél – tette hozzá az államtitkár.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2012. augusztus 14. 12:50
http://indavideo.hu/video/Ne_valaszolj_Gyula_ne_valaszolj_allj_ellent
Terminátor
2012. augusztus 14. 12:21
fideszes cigány ,hát ez a legrosszabb ! hazudozik összevissza mint a pártja !
JackHárpi
2012. augusztus 14. 11:24
Hülye vagy GYULA!!!!! S nem kicsit hanem nagyon! Nagyon hülye vagy GYULA!!!!
doncamillo
2012. augusztus 14. 10:58
A sok ideterelt szoclib csahos kórus hazaáruló csak mantrázza azt, amiért gazdáik fizetik őket. A magyar termelőket pedig leszarják magasról. Internacionalista dinnyéket a szoclibnek!!!! Egyék ők a sok szemetet!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!