MSZP: Ne legyen kötelező az agrárkamarai tagság!

2013. március 29. 08:11

Az MSZP kormányra kerülve eltörölné a kötelező agrárkamarai tagságot, amely az ellenzéki párt szerint kizárólag a Magosz vezetőinek anyagi érdekeit szolgálja.

2013. március 29. 08:11

Gőgös Zoltán, a parlament mezőgazdasági bizottságának alelnöke közleményében azt írta, a Fidesz két köztestületnél kétféle törvényt alkotva, szűk politikai eliteknek játszotta át ezt a területet. „A hegyközségeknél – néhány Fidesz-közeli sztárborász akaratának megfelelően – úgy, hogy a területarányos szavazási szisztémát alkalmazta, ezzel kisemmizett több tízezer kistermelőt. Az agrárkamaránál már egy tag egy szavazat elve alapján választottak, pontosan tudva, hogy a termelők elutasítják a kötelező tagságot, ezért nem is vesznek részt egy antidemokratikus választáson” – fogalmazott.

A szocialista párt ellenzi – tette hozzá Gőgös Zoltán –, hogy „újabb értelmetlen befizetésekkel terheljék a kistermelők százezreit”.
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. március 29. 09:30
A maszop mikor fogja kimondani, hogy ne legyen semmilyen adófizetés???? A kam arra i is egyfajta adó! A zugügyvédeknek se nem legyen kötelező, az orvoskat se hagyjuk ki!! Igy lesz káosz!!!
liberálzöld.
2013. március 29. 09:20
Nem baj! Kifizetjük! A pártért mindent!
Dr. Kotász
2013. március 29. 08:44
Nem lesz rá módja
kamasuka
2013. március 29. 08:33
Dunakeszi kapcsán nagyon kussoltatok. Attist még mindig wellnessházán kezelik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!