Tarlós: A kormánnyal közösen fejlesztjük a Városligetet

2013. május 08. 21:09

Több közös projekt támogatásáról is döntött a kormány szerdán Tarlós István főpolgármester tájékoztatása szerint, aki a Hír TV Rájátszás című műsorában beszélt erről.

2013. május 08. 21:09

A városvezető elmondta, hogy a kormány és a főváros közös projektje lesz a Városliget fejlesztése, amelyben a Fővárosi Állat- és Növénykert beruházásai és az úgynevezett Pannonpark is benne van, s a Margitszigeten is közös projekteket valósítanak meg. Ezek együttműködési megállapodásait rövidesen aláírják – tette hozzá.

Tarlós István arról is beszámolt, hogy közösen rendezik majd meg a Budapesti Tavaszi Fesztivált is, amely „színvonalasabb, nagyobb szabású rendezvény lesz”. A főpolgármester utalt arra, hogy a kormány a BKV működőképességét stabilizáló határozatot is hozott, további részleteket azonban nem közölt erről.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almafa
2013. május 08. 23:35
Nem támogatják az urbanisták a Városliget beépítését Nem támogatja jelenlegi formájában a MúzeumLiget koncepciót a Magyar Urbanisztikai Társaság, - írja a Népszabadság. Az urbanisták egyébként első sorban azt is sérelmezik hogy nem lehetett beleszólásuk a helyszín kiválasztásába, az ötletpályázatot már egyértelműen a Városligeti helyszínre írják majd ki. A Városligetnek azonban már így is 6 százaléka beépített, egy további 20 ezer négyzetméteres beépítés pedig már a erősen veszélyeztetné a parkot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!