Bérház gyulladt ki a Józsefvárosban

2013. november 28. 20:16

Egy négyszintes, többlakásos régi bérház tetőszerkezete gyulladt meg a Tolnai Lajos utcában. A Mandiner olvasója arról tudósít: este hét körül gyulladt ki a tűz, és nagyjából fél kilencre állt el.

2013. november 28. 20:16

Kigyulladt egy négyszintes, többlakásos régi bérház tetőszerkezete csütörtök este Budapest VIII. kerületében, minden lakónak el kellett hagynia az otthonát; senki sem sérült meg, közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté tájékoztatása szerint a Tolnai Lajos utca 37. szám alatti ház tetőszerkezete mintegy 250 négyzetméteren ég, húsz embert menekítettek ki az épületből. Az MTI helyszínről származó információi szerint az utcát lezárták, a tűzoltók emelőkosárból oltják a tüzet. A lakásokban keletkezett kár felmérése az oltás után kezdődik meg. A BKV egy melegedőbuszt biztosított a lakók számára, tette hozzá a szóvivő.

A Mandiner olvasója, Lisa-Marie az ablakból pont rálát a háztűzre, és írt is nekünk a tűzeset kapcsán: „Este hét óra körül, hatalmas lángokkal kezdett el égni a ház. Körülbelül négy-öt tűzoltóautó kinn van, mentővel, rendőrséggel, újságírókkal, fotósokkal. Egy óra elteltével se állt el a tűz, a környék füstben áll.” Picit később arról tudósított, hogy fél kilenc körül elállni látszik a tűz. A képet is ő küldte nekünk, köszönjük!

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. november 29. 08:25
Az eső meg kialszik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!