Tinder: „az egyetlen menő ismerkedési platform”

2015. október 13. 11:59

6 lépés blog szerint csak idő kérdése volt, hogy mikor jön egy randialkamazás, amivel nem ciki csajozni, amit nem kell letagadni. Úgy néz ki, ez az alkalmazás megérkezett, méghozzá a Tinder formájában. A blog az utca embereit kérdezte a témában.

2015. október 13. 11:59

A 6 lépés blog által készített videó szerint a Tinder olyan szinten mainstreammé vált, hogy már nem ciki vele neten csajozni. A felvételből kiderül, hogy sokan nem is párkeresésre használják az alkalmazást, hanem pusztán szórakozásból. Sokak szerint esténként az ágyban jobb a Tindert jobbra–balra húzogatni minden másnál.

A felvételen nyilatkozók közül vannak, akik szerint társadalmilag még nem eléggé elfogadott, mások szerint viszont a Tinder az egyetlen olyan internetes ismerkedési platform, ami miatt nem kell szégyenkezni, mert menő. Egy, a videóban szereplő hölgy szerint úgyis az első személyes benyomás a döntő és van, aki szerint az egész eleve halálra van ítélve, hiszen interneten kezdődő kapcsolatból soha nem sült még ki jó dolog.

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ahura
2017. március 21. 17:17
http://www.ferfihang.hu/tag/tinder/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!