Drága ruhákért verekedtek a Vörösmarty téren

2015. november 05. 14:59

Volt, aki vérét áldozta csütörtökön, hogy egy belvárosi ruhaüzletben hozzájusson egy divatos darabhoz. Ráadásul az új kollekciót nem is adták olcsón, mégis kitört a hisztéria.

2015. november 05. 14:59

A hajnal óta tartó kimerítő sorban állás csak a kezdet volt, a kapunyitás pillanatától lökdösődés és marakodás kezdődött a legjobb ruhákért a H&M Vörösmarty téri boltjában csütörtökön. A divatcég Balmain x H&M elnevezésű kollekciójáért folyt a belvárosi villámháború, noha annak darabjait nem ingyen osztogatták, egy blog szerint kifejezetten borsos árú termékekről van szó.

A fenti videón látható, hogy a kordon sem tartotta vissza a hüly divatrajongókat, hogy sorukat ki nem várva megragadhassák az áhított textíliát. Egyesek mások kezéből ragadták ki a portékát, a helyszíni képek alapján volt, aki a kakaskodásban meg is sérült. Áder János egyelőre nem szólalt meg.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirvi
2015. november 06. 22:38
...és akkor Gizike betört három orrot, eltört két kart, átgázolt egy betonhoz fagyott nagymamán és bejutott a boltba. Ellökte az előtte dilemmázó plázacsirkéket és odavetődött az állványhoz, amin a neonrózsaszín, lilastrasszköves, aranyköteles, sztreccsruhát tartották. (Made in China). Már csak XS és S-es méret volt. Ettől Gizike annyira elkeseredett, hogy lendületből pofonvágta az egyik eladót, aki menten elájult, de ezt senki sem vette észre, mert a többség egy piros selyemblúzért és az ahhoz tartozó 50X50 centis világítós fülbevalóért harcolt. És ekkor fény derült az alagút végén: Gizike meglátott egy szakállas nagypapát, aki egy nagyobb méretű strasszos csodával igyekezett a kasszához. Odavergődött hozzá, majd egy jól irányzott jobbhoroggal kiütötte és megszerezte a kezéből a ruhát. Közben négy plázatyúk és két plázacsirke vetette magát a főhősünkre, de Gizi állta a sarat. Eljutott a kasszához, kifizette a 42.980 Forintot a gyönyörűségért, és magához szorított zacskóval szaladt haza. Otthon aztán kövérkés ujjaival kiemelte a csodát a stanyeszliből, vállfára rakta és könnybe lábadt szemmel nézte. Tudta, hogy ezt fogja fölvenni a RANDIra Dezsővel, aki a helyi gyorsbüfé kisegítője volt és meghívta Gizit és Gizi 118 kilóját egy vizezett kólára. Gizi merészet gondolt: fölpróbálja a nagy nap előtt! Lassan bújt bele a néhol szúrós, néhol büdös, néhol igen kényelmetlen ruhába. Érezte, ahogy folyamatosan soványodik, ahogy csúszik föl rá a ruha. Már egészen sovány volt, amikor reccs, a ruha elszakadt. Akárcsak a templom függönye Krisztus halálakor. A silány anyag nehezen bírta a hurkák okozta feszültséget. Gizike már épp nyúlt iPhone 5-séért (amiért anno 2 napot csövezett egy plázában), hogy hívja az ügyfélszolgálatot a "hibás áru miatt", amikor meglátta az elé hullott blokkon, hogy "A termék nem cserélhető." Kegyetlen az élet!
crydog
2015. november 06. 11:20
jah ide vezetett a Zorbán kormány mocskos, illiberális, unortodox gazdságpolitikája..az éhező magyarok már a H&M- be járnak ruháért jegyre, miközben téliszalámi rúddal ütik őket a rendőrök, a kisnyugdíjasok tojászápora mellett.. Micsoda kispolgári anzix.
írmag
2015. november 06. 10:53
A rendfenntartóknak ilyenkor kell bevetni a festékes vízzel töltött vízágyukat, úgyis új rongyokért állnak sort. A bőrre került festékeseket meg a NAV, adózott pénzből való vásárlás ügyében, könnyedén ellenőrizheti, miután leigazolták magukat a sarkon.
tejútlefetyelő
2015. november 06. 08:44
Ja, tiszta nyomor van...a milliárdos vezette Éhségmenet3 meg lassan elindul újra, csak nehogy keresztezzék az okostelefonnal tüntizők útját. Igaz Simor most nem ér rá, de Zuschlagnak felszabadult néhány napja. A drága holmikért verekedés amolyan bemelegítés az őszi-téli nagy nyomorra. (Pedig mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna venni, ej!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!