Szeptembertől indul az M5: ismeretterjesztés, oktatás a fókuszban

2016. április 24. 11:41

Új csatornát indít M5 néven szeptembertől az MTVA, amelyen a ismeretterjesztő és oktatási műsorok lesznek a dominánsak.

2016. április 24. 11:41

Napközben ismeretterjesztő és dokumentumfilmek, délután elsősorban oktatási műsorok, például nyelvleckék láthatók majd a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szeptemberben induló új csatornáján, az M5-ön, amely az esti főműsoridőben kulturális témákra koncentrál - közölte az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatója vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Papp Dániel elmondta: az ismeretterjesztést, a kultúrát és az oktatást ötvöző új közszolgálati csatorna műsorstruktúrája a nézői igényekhez igazodik. „Úgy gondoljuk, hogy ez a struktúra garantálni fogja a sikert” – tette hozzá. Jelenleg a műsorok tervezése folyik, a műsorvezetőkkel már egyeztetnek. 

A 24 órán át sugárzó csatorna logójának kialakításába a nézőket is bevonják: az origo.hu-n lehet szavazni az öt változatról – közölte Papp Dániel.

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2016. október 14. 16:50
Ezekre az idióta ellenséges megjegyzésekre reagálni sem kell. A maanzaad3 nem tudom melyik hülye reinkarnáció. A köztévé minden csatornája csodálatos, de a hibbantak nem is nézik, csak csuklóból öklendeznek.
balbako_
2016. április 27. 09:52
Ez is a feladata a közmédiának, teljesítsék hát!
maanzaad3
2016. április 26. 00:52
Az MTVA már így is nagyon nehéz helyzetbe hozta az RTL-t. Most aztán meg végük is van. Hiába a rezsimtévé is jobban teljesít és a reformok itt is működnek:)))))))))))))))))))))))))
avmanster
2016. április 26. 00:39
ezt te képzeled így. a valóságban pont az RTL az ahol kizárólag a gagyi legalja látható. ezt ők is tudják, tudatosan gyúrnak rá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!