Gajda Péter nem ismeri fel Lackner Csabát a kiszivárgott videofelvételen

2019. október 05. 15:45

Kispest polgármestere az ATV Egyenes Beszéd című műsorában fejezte ki kételyeit a felvétel eredetiségét illetően.

2019. október 05. 15:45

Amint azt lapunk is megírta, Lackner Csabáról, a kispesti 7. választókerület szocialista önkormányzati képviselőjéről tegnap szivárgott ki egy felvétel, melyen a képviselő fehér por adagolása közben pénzek visszaosztásáról beszél.

Az Egyenes Beszéd elérte Gajda Pétert, Kispest szocialista polgármesterét, aki a videó egy részének megtekintése után úgy nyilatkozott: „Én ezen a videófelvételen nem ismertem fel se hangban, se képben Lackner Csabát”. Ahogy a polgármester fogalmaz, a felvételen látható „locsi-fecsi” bármi lehet, hiszen a digitális technológia mai állása mellett „bárkiről bármit, bármilyen hangfelvételt, bármilyen videós technikát össze lehet vágni”. A polgármester hivatalos elfoglaltságaival indokolta azt, hogy még nem beszélt érdemben Lackner Csabával a kompromittáló felvételről.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Borkai és a Mandiner is lapít?
2019. október 06. 12:19
És őt igen?! https://ezazordogugyvedje.wordpress.com/
Óbor Dezső
2019. október 05. 17:49
Ezis hazugdik mint a többi gazember hazaáruló gazember internacionalista hazaáruló! De az sem kizárt hogy túladagolta a "cocacolát"!!
zakar zoltán béla
2019. október 05. 17:48
Ha nádsípot fújok vagy szívok, én sem...
NDAP1945
2019. október 05. 17:26
Borkait fel lehet ismerni, ha visszalép találsz ott még képeket, ott tisztán látszik. Családapa!!! Persze miből telik neki erre, az meg egy másik kérdés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!