Jordán Tamás is elkapta a koronavírust

2021. november 15. 16:52

„Féltem, nehogy tüdőgyulladásom legyen” – mondta megbetegedéséről a színész.

2021. november 15. 16:52
null

Jordán Tamás is megfertőződött nemrég a koronavírussal – árulta el a színész a Blikknek. Mint mondta, nem tudja, hol kaphatta el a vírust, egyszer csak beteg lett. Azonnal orvoshoz fordult, és miután a tesztje pozitív lett, megijedt, mert nem tudta, mi vár rá. Enyhe tünetekkel megúszta a betegséget.

„Nálam nem volt nagy láz, és végig éreztem az ízeket és a szagokat is. Féltem, nehogy tüdőgyulladásom legyen, de az sem alakult ki. Két oltáson már túl vagyok, és örülök, hogy azután kaptam csak el a vírust, mert ennek köszönhetem, hogy nem lett nagy baj. Sajnos, azonban nagyon fáradt, levert vagyok, és ez nem csak a betegség alatt, hanem még most is kitart. Nem érzem magam százszázalékosnak, de talán idővel összeszedem magam” – mesélt betegségéről Jordán Tamás. 

A 78 éves színész most kezd visszarázódni a hétköznapokba, miután lejárt a közel kéthetes karanténja, ez azonban elmondása szerint nem megy egyszerűen neki, mert még hamar elfárad,

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szeredai
2021. november 15. 20:52
Akkor egy ideig gondolom nem dugja a jelmeztervezőjét.
Rugo
2021. november 15. 19:30
A COVID egyetlen egy hatékony gyógyszere az Ivermectin. Mivel filléres gyógyszer, a Pfizer/Biontech maffia és politikus/média szövetségesei lejáratják és betiltják.
Paskai
2021. november 15. 19:10
A Moslék kampányarca. Szép, nem mondom.
olvaso9
2021. november 15. 18:58
Szeretem, tisztelem Jordán Tamást, de nem értettem, mit keresett október 23-án az ellenzéki színpadon... talán nem kellett volna odamennie.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!