Pegasusos pólók és sapkák készültek, noÁr a reklámarcuk

2021. december 09. 07:24

Molnár Áron szerint a pólókat készítő csapat „merészen beleáll a tabu témákba”.

2021. december 09. 07:24
null

Valakik meglátták a piaci rést, és gyártottak egy sor pólót, sapkát és egyéb kiegészítőt a Pegasus-ügy kapcsán. A pólók egy kampány részeként kerülnek forgalomba, ennek a kampánynak pedig az a célja, hogy ne merüljön feledésbe a lehallgatási ügy.

A kampány megálmodói Molnár Áront, azaz noÁrt is felkérték, hogy vegyen részt a pólók és sapkák népszerűsítésében, a színész pedig igent is mondott a felkérésre. Mint a színész megjegyzi, „bármikor, bárkit lehallgathat a kormány”. NoÁr ismerteti a „Pegazus-szoftver” főbb funkcióit is, s azt is kiemeli, hogy ilyen szoftvereket csak terrorizmussal vagy szervezett bűnözéssel gyanúsított emberek ellen használhatják – ehhez képest újságírókat is megfigyelhetett vele a kormány.

Folyamatosan emlékeztetnünk kell magunkat és egymást, hogy miben élünk és fel kell tennünk a kérdést, hogy ezt akarjuk-e” – figyelmeztet Molnár Áron, aki szerint a pegasusos pólók bizonyítják, hogy az emberek nem felejtenek. NoÁr azt írja, a pólók megvásárlásával a Direkt36 „elszánt, újságírói” csapatát és a TASZ-t támogatja az ember, „akik 17 éve küzdenek azért, hogy Magyarországon mindenki megismerhesse alapvető emberi jogait, és érvényesíthesse azokat a hatalom indokolatlan beavatkozásaival és mulasztásaival szemben”. A színész szerint a pólókat készítő csapat „merészen beleáll a tabu témákba”.

Támogassuk együtt azokat, akik sokszor helyettünk harcolnak” – írja bejegyzése végén Molnár Áron.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dezodor
2021. december 12. 07:40
Nem tudom kiket és miért érdekelnének ezeknek a percemberkéknek beszélgetései, már ha tényleg hallgatták volna őket. Gémesi, Panyi meg társai ? Vísítoztam a röhögéstől. Arról meg tényleg nincs szó, hogy a kormánytagok hollétéről szóló milyen úton jutottak el a balos médiához ? Valószínűleg látnoki képességeik birtokában... Vagy netán az amerikai szolgálatok figyelik a kormányt ? Kizárt .... Ja, nem.
tevevanegypupu
2021. december 10. 08:47
Nem kellene utánanézni,hogy ez a túlbuzgó,tehetségtelen, harsogó, politikai hovatartozásával igyekvő hírnevet szerezni vágyó alak kit-mit is szolgál? Nem túlzás egy kicsit ez a fajta nagypofájuság..ami már túllép a gátlástalanságon is? Megalakítottak egy Szamuely brigádot..talán vigyázni kellene arra, hogy ne kerüljön az ország megint oda..ahova 1919-es elődeik lökték..Nem tűnik fel, hogy ezek ugyan azok?? Hiszen nyíltan hirdetik ..Itt még csak nem is kormányváltást, hanem polgárháborut akarnak..Mi meg nem szeretnénk újra átélni sem 1919-et..sem a moszkoviták működését..Talán csak van az általunk megválasztott kormánynak annyi hatásköre, hogy megvéd minket ettől?
Dénia
2021. december 10. 08:22
"ehhez képest újságírókat is megfigyelhetett vele a kormány." Mi ez a feltételes mód? Ha már ilyen kampányt építetek rá, amihez az arcodat adod, akkor ennél határozottabban kéne hinni a terjesztett propagandában.
Krupp Skya
2021. december 10. 06:09
Ingyen adják? NO ÁR!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!