Orbán Viktor határszemlén: A koordináció működik

2022. március 17. 21:57

„Úgy látom, a következő hetekben is képesek leszünk arra, hogy minden bajbajutottnak segítséget nyújtsunk” – fogalmazott a kormányfő.

2022. március 17. 21:57
null

„Úgy látom a mai napon átlépi a 450 ezret a Magyarországra érkezett menekültek száma”jelentette be Orbán Viktor legújabb Facebook-videójában. „Azt látom, hogy a koordináció jól működik.

A mostaninál nagyobb számú menekült koordinált elhelyezésére és ellátására is képesek vagyunk

– fogalmazott a kormányfő.

A Kisvárdai Kórházba is ellátogatott a miniszterelnök. „Kisvárda környékén sok a menekült és rengeteg a gyermek. Köszönetet mondok a kisvárdaiaknak, akiknek nagy a szívük, és nagyon sok gyermeket helyeztek el a városban.

Úgy látom, a következő hetekben is képesek leszünk arra, hogy minden bajbajutottnak segítséget nyújtsunk 

– zárta mondanivalóját Orbán Viktor. 

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. március 18. 10:19
Retkes nyakún a golyóálló rajta volt vajon? Xdxd
Lajoss
2022. március 18. 08:15
Bohóckirály.
files32
2022. március 18. 07:19
Visszaélt az uniós pénzekkel, őrizetbe vették a volt kormányfőt – Bulgáriában
Alcofrybas
2022. március 18. 07:16
Koordináció? Miért kell félrelökni szép magyar nyelvünket? Összehangolás. Sőt: Összvehangolás. Kéne erre egy nyelvészeti konferencia. Pontosabban egy nyelvészeti összvejövetel. A nácikat és a ferenceket hanyagoljuk. A koordiNáCió és a konFerencia szalonképteken szavak. Még a nemzetidegen Gyurcsány-érából maradtak itt, régesrég meghaladott dolgok ezek ÓFerenciából. Az óferenciás tehenen is túlról, ahol a kurtafarkú Jakab k... Karlenget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!