Jakab lemondása Somogyi András humoristát is megihlette

2022. június 10. 06:01

A Dumaszínház parodistája Jakab taxiba szállását mutatja be.

2022. június 10. 06:01
null

Ahogy megírtuk, lemondott a Jobbik elnöki posztjáról Jakab Péter, de a frakcióvezetői állását (és fizetését) azért megtartotta.

Úgy tűnik, Somogyi András parodistát sem hagyta hidegen az ügy: a videóban egy taxiba szállva figurázza ki Jakab Péter ellentmondásos szereplését.

A sofőr kérdésére, hogy miért tartotta meg a „fikcióvezetői”, értsd frakcióvezetői pozíciót,

„Jakab" lényegében úgy felelt, hogy kell autó és a milliós fizetés, mert rohadt drága a parizer.

Amikor a taxis szóvá teszi, hogy nemrég még szegény embernek állította be magát, akkor „Jakab” annyit válaszolt, hogy „az még a választások előtt volt.”

Az Áljakab még Győzikét is felhívta, hogy egyéb munkát keressen, de a zenész azt mondta neki, hogy a vidéken, Nógrádban „megzabálnák.” „Orbán Viktort” is felhívta, aki letette a telefont,

„Gyurcsány” viszont felajánlotta neki, hogy mehet a DK-ba, ha nem gond, hogy lentről kell kezdenie.

Aztán a rádióban elhangzik egy cirkuszi bohócos álláshirdetés, végül pedig nem fizeti ki a taxist a humorista „Jakab Pétere”.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseblámpa
2022. június 11. 00:24
Ha magasabb lenne a színvonal, már nem is a Jakabról szólna.
rrrrrr
2022. június 10. 23:41
Mo. legjobb parodistája, klasszikus humoristája aki nem az anyósával, disznóvágással, nem vudi elenezve adja el magát, hanem bármit mond szakadsz.
kata56
2022. június 10. 13:23
A taxist nagyon birom:d:d:d
elfogulatlan
2022. június 10. 12:51
Szerintem nem rossz ez. Főleg a taxis.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!