Biztonsági ember pofozott meg egy fotóst a Hungaroringen

2022. július 30. 12:14

A fotós szája felett felszakadt a bőr. Úgy tudni, a biztonsági emberrel már korábban is több probléma volt.

2022. július 30. 12:14
null

A Twitterre felkerült képek szerint a Hungaroringet biztosító cég egyik alkalmazottja megpofozta Mark Thompson fotóst. Azt nem tudni, mi miatt alakult ki nézeteltérés a médiamunkás és a biztonsági őr között. A pofon következtében Thompson szája felett felszakadt a bőr és vérzett. A magyar nagydíjat egy külső vállalkozó biztosította, nincs köze a Hungaroring Zrt-hez. 

 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2022. július 31. 15:38
Biztosan megérdemelte - ha nem akkor ismerjük a mondást!
nuknuk
2022. július 31. 10:43
Úgy tudom a "fotós" lopta az azonosító mellényt és azzal akart bepofátlankodni. Jó nagy szájat is nyitott. Egyébként nulla igazolása volt.
Ben Jeremiah
2022. július 31. 09:59
"Azt nem tudni, mi miatt alakult ki nézeteltérés a médiamunkás és a biztonsági őr között. " Mondjuk, és sejtem, hogy miért alakul ki egy "médiamunkás" (= médiageci) és BÁRKI között nézeteltérés. Azt hitte, mert egy sajttájon beszólhat egy miniszternek, ezt megteheti egy biztonsági őrrel is.
chief Bromden
2022. július 31. 08:21
Már hegesedik, este kaphatta valamelyik kricsniben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!