Jakab Orbánnak: Lövésed sincs, mi az a meló!

2022. szeptember 01. 16:20

Az exjobbikos megpróbált keményen beszólni a szabadságáról visszatérő miniszterelnöknek.

2022. szeptember 01. 16:20
null

Jakab Péter sem bírta szó nélkül hagyni azt a tényt, hogy végetért a nyár. Mint ahogy arról lapunk is beszámolt, Orbán Viktor visszatért a munkába, aminek kapcsán egy Facebook-poszttal jelentkezett. A posztban lévő képen szerepelt egy felirat, miszerint „Vissza a gyárba”.

Jakab ezen akadt ki: 

amikor több pénzt követeltem nekik. A válaszod kb annyi volt, hogy Soros. Na ennyi a te melód. Bűn fizetni érte” – fejtette ki a véleményét a sajátos modorában Jakab.

Kapcsolódó

Jakab Péter jobb- és baloldali embereket is toboroz a mikromozgalmába
Ahogy Jakab kifejtette, „most nem a filozofálgatás ideje van”. Bővebben is érdekel...

Ahogy Jakab kifejtette, .

Nyitókép: MTI 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huglot
2022. szeptember 02. 18:45
Érdekes képe lehet Jakabnak a melósokról, ha azt gondolja ez a fajta kommunikáció a nagy többségüknek bejön. :(((((( Nagyon-nagyon szánalmas.
bettiblue
2022. szeptember 02. 15:15
Ezért a faragatlan, modortalan viselkedésed miatt kutya se kíváncsi rád. Némi kommunikációs jóízlés segíthetne talán rajtad; mert ez így kb annyi, mint mikor a durandában ordibálnak egymásnak a romák.
1000bocs
2022. szeptember 02. 13:16
Jakab felszólal a parlamentben a sarki kocsma merevrészeg kötekedő stílusában: Namivan namivan namivan? Engem nézel, köcsög..?! És ez egy parlamenti képviselő, mert vannak akik erre adják a voksukat..
Saksafar
2022. szeptember 02. 13:15
Csendőrpertu, prolik császára? A ME és Szijjártó egész biztosan annyit dolgozik, amit te elképzelni sem tudsz. De mindegy is, te már sehol nem vagy tényező, erőlködjél csak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!