Nocsak, még a Le Monde szerzője is elugrott a közeli Debrecenbe, hogy megcsodálja Magyar Pétert

2024. május 07. 18:33

A cikk szerint a politikai életben újonc Magyar Péter hatékonyan mozgósítja az Orbán-ellenes mozgalmat.

2024. május 07. 18:33

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

A volt diplomata május 5-én Debrecenben, Magyarország második legnagyobb városában, Orbán Viktor miniszterelnök fellegvárában tartott gyűlést. Több ezer lelkes támogatója előtt azt ígérte, hogy véget vet a rezsim korrupciójának – olvasható a Le Monde cikkében, amely szerint a politikai életben újonc Magyar Péter hatékonyan mozgósítja az Orbán-ellenes mozgalmat. A lap tudósítója, Helene Bienvenu személyesen is részt vett a tüntetésen. Szerinte a politikus a pedofilbotrány után képes volt megragadni a pillanatot, hogy nyisson a sajtó felé és több leleplezéssel szolgáljon a rendszerről, 

amelyet korábban magas beosztású funkcionáriusként belülről ismert meg. 

Ezt követte politikai szerepvállalása, majd a pártja által szervezett jelentős demonstrációk országszerte. „Az ellenzéki szavazópolgárok kétségbeesetten vágynak valami újra. Ez magyarázza a politikus szédületes felfutását” – olvasható Helene Bienvenu írásában.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­­g­­­a­­­z­­­i n­­i­­­m­­f­o­­m­­á­­­n­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
Bendzsó Boy
2024. május 08. 16:40
Találkozott ez a francia majom egy igazi cívis atyafival, aki megkérdezte tőle franciául hogy ( fonetikusan írom) Bonzsur möszijő löszopoá? A nyamvadt francia félelmében azt válaszolta hogy löám!
alexandrosz-2
2024. május 08. 10:40
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
tizennyolcfok
2024. május 08. 10:05
cuki, ahogy a mandiner-féle szemét rendszeresen rácsodálkozik az újságírásra és a tudósítókra. persze érthető, hisz nekik a tónika show megküldi reggel emailben, hogy mit kell megjelentetni, a mandiner szakmunkás bohócai pedig teljesítik a parancsot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!